Türkiye’nin hemen her ilinde kamyon ve kamyonet kasalarına doluşan onlarca kaçak sığınmacı sessiz işgale devam ediyor.
Sayıları 10 milyonu aşan kayıtlı sığınmacıların oluşturduğu sorun bir yana bir o kadar da kaçak sığınmacı, delik deşik olmuş sınırlardan akın akın Türkiye’ye gelirken yetkililer ise sadece vatandaş gibi sosyal medyaya düşen görüntüleri izlemekle yetiniyor.
Tartışmalar devam ederken Marmaris’ten tepki çeken görüntüler geldi. Kaçak göçmen olduğu bariz olan ancak Afgan mı, Suriyeli mi tespit edilemeyen onlarca kişi kamyonet kasasından çabucak inerek kısa sürede gözden kayboluyor.
‘Marmaris anlık’ adlı sosyal medya hesabından paylaşılan videoda “Siteler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde kamyon kasasından inen çok sayıda düzensiz göçmen dağılarak gözden kayboldu” ifadeleri kullanıldı.
Daha önce de Türkiye’nin birçok noktasında TIR, kamyon ya da kamyonetten inerek kaçışan ve kaçak göçmen olduğu kişiler tepki toplamıştı.
Türkiye’nin demografik yapısına döşenen dinamit gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.
Yeniçağ
Sokak röportajında 'Telefonunu çıkart' deyince ağzına telefon sokulan AKP'liden inanılmaz u dönüşü! 'Telefon teknolojinin getirdiği bir şey, telefona kimse birşey diyemez'
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir
Kartalkaya'daki yangın faciasında yeni tahliye kararı!
Korkulan oldu! 'Zonguldak'ta yoğun bakım üniteleri yüzde 100 dolu'
İstanbul Barosu, Erdoğan’ın vergi artışına karşı harekete geçiyor: Zamların iptali için dava açılacak
"Yağ gibi kayıyor" diye övülen yolun altı mağara çıktı, asfaltı ilk yağmurda çöktü
Halk son sözünü söyledi, operasyonlara noktayı koydu! AKP sorusuna bu yanıt verildi
Niğde-Ankara Otoyolu geçiş ücretlerine zam!
Barolardan Feyzioğlu hamlesi!
Erdoğan'ın "Fiyatlar gayet uygun" dediği marketin zarar ettiği ortaya çıktı!
AKP’den enişteye büyük kıyak: Erdoğan’ın hemşerisine bakanlıktan özel plan
Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem!
Başörtülü gençten AKP'ye bomba sözler 'Dinimizi yozlaştırdılar, İmam Hatipleri boşuna açıyorlar, yerine Fen Lisesi açsınlar adam gibi bir iş yapsınlar !'
İfşa dalgası muhafazakâr camiaya sıçradı! "'Çoklu evlilik caiz' kılıfıyla da kendi pisliklerini meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Biraz imkânı olan Başakşehir'de ev açıyor"