23 Mart'ta tutuklandıktan sonra İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, cezaevinde olsa da vatandaşların dertlerini unutmuyor.
İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, elektrikte konut abonelerine yapılan yüzde 25 zamma tepki gösterdi.
Elektriğe yapılan zam konusunda iktidarın suspus olduğunu belirten İmamoğlu, "Neden bu sessizlikleri biliyor musunuz? Çünkü ülkeyi büyük bir felakete sürüklediklerini kendileri de gayet iyi biliyorlar. Bir avuç insanın koltuk ihtirasının, iktidar hırsının bedelini maalesef milletin tamamı ödüyor" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:
"Sabahtan akşama kadar hiç utanıp arlanmadan hakkımızda olur olmaz iftira edenler, söz konusu elektriğe yapılan %25 zam olunca suspus.
Neden bu sessizlikleri biliyor musunuz? Çünkü ülkeyi büyük bir felakete sürüklediklerini kendileri de gayet iyi biliyorlar.
Bir avuç insanın koltuk ihtirasının, iktidar hırsının bedelini maalesef milletin tamamı ödüyor.
Hukuk bu ülkede en güvenilmez kurum olduysa bunun tek sebebi yargıyı siyasallaştıran akıldır. Kimse yargıya güvenmiyor.
Deprem oluyor hesap sorulmuyor, yangın oluyor hesap sorulmuyor, sel oluyor hesap sorulmuyor, kara parayı aklayanlar milletin önünde şov yapıyor, yenidoğan bebeklerin hayatı üzerinden çeteler kuruluyor, uyuşturucu tacirleri cirit atıyor, yine hesap sorulmuyor.
Muhalefete, öğrenciye, gence aslan kesilenler konu bunlar olunca siniyor, kafasını sokacak yer arıyor.
Bu adaletsizliktir ekonomiyi bu hale getiren vatandaşları geleceğe güvenmez hale getiren.
Unutmayalım ki bizim gibi ülkelerde; ne kadar hukuk ve demokrasi o kadar aş ve iş.
Siz gideceksiniz ve bu ülke düzlüğe çıkacak."

Okul birincisi öyle bir konuşma yaptı ki bütün salon alkış yağmuruna tuttu: "Borçlu olduğum kişi Atatürk’tür"28 izlenme
Devletten 751 milyon TL fazla ödeme almıştı, AKP’den aday adayı oldu74 izlenme
Türk vatandaşlığı alan Suriyeliler sanki devlet sırrı!78 izlenme
Nihat Özdemir ’12 bin kişi bekliyoruz’ dedi sosyal medyada tepki yağdı! "Boşuna mı evdeyiz?"42 izlenme
Yeniden görülen Man Adası davasında Kılıçdaroğlu tazminata mahkûm edildi!68 izlenme
Nebati: "EYT’nin bu yıl için bütçeye maliyeti 255 milyar lira"32 izlenme
Tereyağı oda sıcaklığında mı yoksa buzdolabında mı saklanmalı?41 izlenme
Kayıp Narin soruşturması! Gözaltına alınan ağabeyi ile ilgili çarpıcı detay133 izlenme
Alman basını yazdı: İstanbul'daki fiyatlar, Avrupalılara bile pes dedirtti
AKP'li belediyelerden İBB'nin iftar çadırlarına engel! Zabıtalar arasında arbede çıktı, polis müdahale etti
Yavuz Bingöl 'yandaşlıkta' yeni bir çığır açtı! 'Bence yandaşlık kötü bir şey değil'
Şikâyetler yüzde 20 arttı: “Zam gelecek bahanesiyle sigara satmıyorlar”