23 Mart'ta tutuklandıktan sonra İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, cezaevinde olsa da vatandaşların dertlerini unutmuyor.
İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, elektrikte konut abonelerine yapılan yüzde 25 zamma tepki gösterdi.
Elektriğe yapılan zam konusunda iktidarın suspus olduğunu belirten İmamoğlu, "Neden bu sessizlikleri biliyor musunuz? Çünkü ülkeyi büyük bir felakete sürüklediklerini kendileri de gayet iyi biliyorlar. Bir avuç insanın koltuk ihtirasının, iktidar hırsının bedelini maalesef milletin tamamı ödüyor" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:
"Sabahtan akşama kadar hiç utanıp arlanmadan hakkımızda olur olmaz iftira edenler, söz konusu elektriğe yapılan %25 zam olunca suspus.
Neden bu sessizlikleri biliyor musunuz? Çünkü ülkeyi büyük bir felakete sürüklediklerini kendileri de gayet iyi biliyorlar.
Bir avuç insanın koltuk ihtirasının, iktidar hırsının bedelini maalesef milletin tamamı ödüyor.
Hukuk bu ülkede en güvenilmez kurum olduysa bunun tek sebebi yargıyı siyasallaştıran akıldır. Kimse yargıya güvenmiyor.
Deprem oluyor hesap sorulmuyor, yangın oluyor hesap sorulmuyor, sel oluyor hesap sorulmuyor, kara parayı aklayanlar milletin önünde şov yapıyor, yenidoğan bebeklerin hayatı üzerinden çeteler kuruluyor, uyuşturucu tacirleri cirit atıyor, yine hesap sorulmuyor.
Muhalefete, öğrenciye, gence aslan kesilenler konu bunlar olunca siniyor, kafasını sokacak yer arıyor.
Bu adaletsizliktir ekonomiyi bu hale getiren vatandaşları geleceğe güvenmez hale getiren.
Unutmayalım ki bizim gibi ülkelerde; ne kadar hukuk ve demokrasi o kadar aş ve iş.
Siz gideceksiniz ve bu ülke düzlüğe çıkacak."

İstanbul’daki vefat sayılarında korkutan tablo!43 izlenme
2 aylık eşini öldürüp, tahliye edilmişti: Mahkemeden yeni karar7 izlenme
İçişleri Bakanlığı'ndan Tunç Soyer hakkında soruşturma izni!32 izlenme
Çok fena düştü: Erdoğan'a peş peşe anket şoku!35 izlenme
Ersan Şen ile İsmail Saymaz canlı yayında birbirine girdi: "Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız"41 izlenme
Ersan Şen ve Cem Küçük birbirine girdi 'Sana göre Almanya'da millet donla geziyor'98 izlenme
AKP'li emeklinin pişmanlığı: “Haram zıkkım olsun. Beklemiyordum bunu. Sürekli ona oy veriyordum bu sene de verdim ama bundan sonra vereceğimi düşünmüyorum”22 izlenme
CHP'li Tezcan'a bir soruşturma daha112 izlenme
Tarımsal girdi enflasyonu rekorunu yeniledi!
'Sünger Bob oynayalım' dedi, 5 yaşındaki çocuğu tuvalette...
İBB soruşturmasında tutuklandıktan sonra Çağlayan'da değişen ifadelerle 'ev hapsi hakkı' kazandılar
Polatlar'ın iddianamesi ne söylüyor? Kara paranın ucu nereye çıkacak?