'PINARHİSAR' GÖNDERMESİ
'İBBHaber' isimli sosyal medya hesabından paylaşılan şarkıda ‘Yassıada’, ‘Zincirbozan’ ve ‘Pınarhisar’ göndermeleri yapıldı. Yassıada, Türkiye’nin eski başbakanlarında Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılanıp idam edilmesi ile simgeleşirken, 'Zincirbozan' ile Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit'in ev hapsi aldığı döneme atıf yapıldı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1999 yılında dört ay cezaevinde kaldığı Pınarhisar ilçesine de şarkıda yer verildi.
Tele1
Eylem Tok'un, oğlunun kaza yaptığını telefonla öğrendiği anlar kamerada
Milyonları ilgilendiriyor: AYM’den ehliyet iptallerine ilişkin karar
400'den fazla şubesi var: Türkiye'nin tatlı devi iflasın pençesinde
TRT’de AKP’li yönetime para yağdı! Hilal Kaplan’ın da yer aldığı yönetim kuruluna ödenen ücret 1,5 milyonu aştı
Amasya Merzifon'daki imam hatip lisesinde İstiklal Marşı'nı kara çarşaflı öğretmen okuttu!
Üç kez ihale yapıp aynı firmaya verdiler!
Vatandaşın milyonlarca lirasını dolandıran iki tosuncuğun neden hâlâ yakalanamadığı merak konusu!
Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesinde tarih verildi: Ne zaman yasalaşacak?
Türk-İş'ten çarpıcı rapor: "Yoksulluk sınırı asgari ücretin nerdeyse 4 katı. Açlık sınırı 13 bin TL’yi, yoksulluk sınırı 43 bin TL’yi aştı"
Yabancıya konut satışında Antalya ilk kez zirvede