Cumhuriyet'ten Rıfat Kırcı'nın haberine göre, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden binlerce insan yaşamını yitirirken onbinlerce kişi de yaralandı. Depremin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB) bölgeye yardımda bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bölgede bulunduğu sırada Eski AKP Milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, İmamoğlu'na yönelik ‘İngiliz uşağı, defol’ sözleriyle provokatif açıklamalarda bulundu. Açıklamalara birçok kesimden tepki gelirken Reyhanlıoğlu'nun çarpıcı ilişkileri de ortaya çıktı.
Reyhanlıoğlu'nun akrabalarının birçok binanın yıkıldığı Kahramanmaraş'ta inşaat firmalarının bulunduğu iddia edildi.
Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Kocabaş İnşaat, Reyhanlıoğlu İnşaat ve Ayberk İnşaat’ın söz konusu firmalar olduğu öne sürüldü.
Ayrıca Reyhanlıoğlu'nun abisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nde Harita ve Emlak Dairesi Başkanı Daire Başkanı Fatih Kocabaş olduğu ortaya çıktı.
Kocabaş'ın söz konusu görevinde arsa ve imar planlamaları görev yaptığı biliniyor.
Cumhurbaşkanlığı'nın harcamalarında büyük artış!60 izlenme
Türkiye şehit düşen vatan evlatlarının yasını tutarken, Kayseri’de Filistin’e destek mitingi düzenlendi, mitinge AKP'li vekiller de katıldı!62 izlenme
AKP'liler Bayrampaşa Belediyesi'ndeki kediye bile tahammül edemedi!22 izlenme
Üzerimize 'Şimşek' gibi vergi yağacak! Vergi paketinde belediyeler, OSB’ler, basılı kitap ve süreli yayınlar da unutulmadı35 izlenme
Erdoğan ve Bahçeli’yi üzecek bir anket daha yayınlandı!896 izlenme
Koyunlar için çobanın bir önemi yoktur... Takip edecekleri biri olsun yeter !594 izlenme
Erdoğan emekliye kapıyı yılbaşına kadar kapattı! Vatandaşın yastık altı birikimine göz dikti53 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Bükemediği eli öpecek38 izlenme