İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada lise ve üniversite sınavlarına hazırlanacak üniversite öğrencilerine sağlanacak soru bankası desteğini açıkladı.
Ekrem İmamoğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda yaptığı destek açıklaması çok sayıda beğeni ve retweet aldı.
İmamığlu, gençler için 100 bin adet soru bankası hazırlandığını ve kitapların standalar ile kütüphanelerden ücretsiz temin edileceğini duyurdu.
İmamoğlu, "Gençlere kıymetli bir eğitim desteği sağlıyoruz. Üniversite ve lise giriş sınavlarına hazırlık için 100 bin adet soru bankası hazırladık. Kitaplarınızı kütüphanelerimizden ve meydanlardaki stantlarımızdan ücretsiz olarak temin edebilirsiniz." dedi.
Mansur Yavaş duyurdu: ABB'nin Ramazan kampanyasına 20 milyon liraya yakın bağış!
Yargı süreci beklenmedi: Kadıköy Rıhtımı'nda cami için hazırlıklar başladı
İstanbul’u pembe bulutlar kapladı, nedeni hiç de sanılan gibi çıkmadı
Almanya'da sefa sürüp Türkiye'de AKP'yi savunan gurbetçileri kimse böyle anlatmadı: Foyalarını tek tek ortaya döktü!
Ankara’daki selde bir kişi daha hayatını kaybetti! Meteoroloji yine uyardı
Allahım akıl ver ! Trabzonspor yenilince televizyonunu denize attı :))
Orta Doğu'da savaş 7. gününde: Nükleer tesise saldırı, Trump'tan kritik açıklamalar
Kredi kartı kullananlara kötü haber! Ziraat Bankası eski müdürü Şenol Babuşcu duyurdu
Yılın ilk 7 ayında 11 bin 919 şirket kapandı
Sedat Peker gündeme getirmişti, 1.5 milyon liralık uyuşturucuyla yakalanan narkotik polisinin ifadesi ortaya çıktı!
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yüreğin varsa seçimlerde karşıma çık" çağrısına yanıt gecikmedi.
CHP'den 200'den fazla İBB çalışanın ifadeye çağırılması sonrası sert açıklama: "Yetmezse 16 milyon İstanbulluyu ifadeye çağırın!"
Futbolcular Eskişehir'e özel uçakla gidip gelirken, Filenin Sultanları yine tarifeli uçağa bindirildi!
Asgari ücrete 'Erdoğan zammı' yok: Biraz daha sabır istedi