İmamoğlu’nun afişini söken 2 kadından biri kameraya yakalanınca küfür etti!

49 izlenme 21 Mart 2024
Reklamlar

İBB Başkanı ve CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun afişini söken iki kadın bir vatandaş tarafından kameraya alındıklarını fark edince farklı yönlere doğru kaçtı. Kadınlardan biri kendisini kameraya alan vatandaşa sinirlendi.



Seçimlere günler kala adayların çalışmaları devam ederken Ümraniye’de iki kadın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun afişlerini sökerken bir vatandaş tarafından yakalandı. Vatandaş kadınları cep telefonu ile görüntülemeye başlayınca kameraya alındığını fark eden kadınlar kaçmak istedi.

Bir kadının kendisini kameraya alan vatandaşa sinirlenip saldırmak istemesi dikkatlerden kaçmadı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul’a Cumhuriyet Müzesi geliyor Kanal İstanbul için flaş karar! Diğer davaları da etkileyebilir Milyonları ilgilendiriyor: Memur ve emekli zammında büyük kayıp! Yargıtay'dan skandal karar! Öz kızını hamile bırakan baba serbest bırakıldı!