İran'ın misilleme olarak İsrail'e düzenlediği füze saldırılarında en az 3 İsrailli hayatını kaybetti 91 kişi ise yaralandı. İran'ın misilleme olarak İsrail'e düzenlediği son füze saldırılarının ardından ülke genelinde şiddetli patlama sesleri duyuldu.
Tel Aviv'de saldırı sirenlerinin çalmasının ardından İsrail Savunma Bakanlığının bulunduğu Gush Dan bölgesinde şiddetli patlama sesi duyulduğunu aktardı.
Öte yandan İsrail Ordu Sözcülüğü, daha önce gerçekleştirilen saldırılara ait görüntülerin ve füzelerin isabet ettiği noktaların konum bilgilerinin internet ortamında paylaşılmaması konusunda bir kez daha uyarıda bulundu.
Sözcülük, bu tür bilgilerin çevrim içi ortamda yayılmasının İran tarafından takip edilerek saldırı kapasitesinin artırılmasına neden olabileceğini yineledi.
İran Devrim Muhafızları Komutanı, yaptığı açıklamada "Amerika bizi müzakerelerle aldatmaya çalıştı, biz onların kibri karşısında dik durduk. Hayber füzeleri yakında fırlatılacak; dünya gördükleriyle şoke olacak." dedi.
TELE1
#HayaldiGerçekOldu: AKP döneminde açlık 4 kat arttı!155 izlenme
Devlet hastanesinde yatan vatandaş 'ultra lüks kahvaltı'ya isyan etti! "Çırağan Sarayı'nda gibi ağırladınız"36 izlenme
Zamlar vatandaşı bezdirdi: Ucuzluk marketleri bile pahalı! "Bir gecede fakir kaldık"49 izlenme
Almanya, Türk iş gücüne kapıları açtı: 60 bin kaloriferci ve su tesisatçısı aranıyor43 izlenme
Devlet hastanesinde skandal! Doktor, genç kadını kıyafeti nedeniyle muayene etmedi!22 izlenme
Vatandaşa "Soğan Ekmek Yiyin" tavsiyesi veren AKP’lilerin yeğenlerinin lüks yaşamları! Nereden geliyor bu değirmenin suyu?87 izlenme
Bülent Arınç yine rahat durmadı! Erdoğan'a ince gönderme61 izlenme
Türkeş'in kızından Bahçeli'nin danışmanı ile Ülkü Ocakları Başkanı'na: "Sizi son kez uyarıyorum"20 izlenme
Kılıçdaroğlu Ensar aracılığıyla ABD'ye milyonlarca dolar gönderildiğini iddia etmişti, AKP’den Ensar’a ‘moral’ ziyareti!
Çalışana yeni şok! Vergiler artıyor net maaşlar düşecek!
İzmir Bayraklı'da CHP‘nin adayı İrfan Önal’ın seçim afişleri AKP‘ye ait seçim aracının içinden çıktı!
AKP'li Hüseyin Kocabıyık gözaltına alındı: Cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma başlatıldı