Olay Çekmeköy’de bulunan özel bir okulun kampüsünde meydana geldi. İranlı Bahman Ghanizadeh isimli kişi yaklaşık 3 ay önce bu okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Görev yaptığı süre boyunca 1. sınıftan 4. sınıfa kadar tüm öğrencilerin dersine girdi. Geçtiğimiz hafta ise üç çocuk öğretmenlerine giderek Ghanizadeh’in cinsel tacizine maruz kaldıklarını anlattı.
Bu konuya ilişkin idari bir soruşturma başlatıldı, konu Emniyet’e bildirildi ve öğretmenin iş akdi feshedildi. Ancak diğer velilere bu durum haber verilmedi. Olay ise veli gruplarında patlak verdi. Çocuklarını sorguya çeken veliler kendi çocuklarının da öğretmen dehşetini yaşadığını öğrendi. Veliler Çekmeköy Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak olayı anlattı.
100 veli bugün okula giderek “hesap sordu.” Ancak okul müdürü ise şüphelinin iş akdini feshettiklerini açıkladı.
Öğrenciler, Bahman G.'nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Öğrenciler durumu ailelerine de anlattı. Öğrencilerin ailelerinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri şüpheli Bahman G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Ardından tutuklandıç

Yapılan incelemelerde şüphelinin 03 Kasım 2024 tarihine kadar aktif olarak oturum izninin bulunduğu ancak çalışma izninin olmadığı anlaşıldı.
Öte yandan okul idaresi hakkında suçu bildirmeme ve kaçak işçi çalıştırmaktan adli ve idari işlem başlatıldı. Şüpheli, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan hakkında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

halktv.com.tr
AKP'li belediye satışa çıkardı... 120 futbol sahası büyüklüğünde33 izlenme
6 milyon yurttaş sağlık hizmeti alamayabilir!77 izlenme
Son anket geldi: Saray'da yazı kışa çevirecek sonuçlar!87 izlenme
AKP'li vekil Orhan Miroğlu 'pkk terör örgütü değildir !' Bunlar varken terör bitmez !1884 izlenme
AKP’li vekilden skandal paylaşım! Tepki geldi, hemen sildi!89 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan yeni video 'Kirli işler. Siz kimsiniz arkadaş, insan bir ayna karşısına geçer, çapına bakar'45 izlenme
Sağlık Bakanlığı'ndan Menzil'e milyonluk ihale!47 izlenme
Denizcilik uzmanı Recep Canpolat skandalı açıkladı: "Romorkör hizmetinde 5 milyar dolar kime peşkeş çekildi?"32 izlenme
İktidar ülkeyi demir parmaklıklarla örüyor! 68'i bitti, 40 tane daha geliyor!
Örümcek ağı gibi sarmışlar: Osmangazi Köprüsü’ne milyarlık ödeme!
19 kişilik temizlikçi alımına 17 bin işsiz başvurdu!
Bilecik’teki yangında Köprücek köyü kül oldu: "Bizim çocukluğumuzun geçtiği yer. Burada ömrümüz geçti ve şu an hiçbir şey kalmadı. Artık burada yaşam olmaz, mümkün değil"