Home
04 Kasım 2019 ( 169 izlenme )
Reklamlar

Ispanak zehirlenmesi İstanbul’dan Tekirdağ’a sıçradı!


İstanbul'da 44 kişinin ıspanak yedikten sonra hastanelik olmasının yankıları sürürken bir zehirlenme vakası daha Tekirdağ'da yaşandı. 




Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada gece vardiyasında çıkan ıspanak yemeğinden yiyen 20 kişi mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

GEÇİCİ HAFIZA KAYBI YAŞADI

Ardından da Süleymanpaşa ilçesinde 2 kişi aynı şikayetlerle Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılanlardan birinin Süleymanpaşa Sağlık HakSen İlçe Başkanı Selim Kafadar olduğu öğrenildi. Kafadar’ın geçici hafıza kaybı yaşadığı ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama açıklama yapan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Cengiz Becerir, ıspanak yedikten sonra rahatsızlanan 22 kişinin hastanelerde tedavi gördüğünü bildirdi. (DHA)

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ispanakzehirlenmesiistanbuldantekirdagasicradi5429437/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mısır'lı Esma için hüngür hüngür ağlayan Erdoğan, Şehit çocuğunun gözyaşlarına karşı son derece soğukkanlı ! 15 bin öğretmen adayını ilgilendiriyor: Mülakat sonuçları açıklandı Fed, Büyük Bankaların Resesyonla Başa Çıkabilmelerini Test Ediyor Vatandaş artık AKP'lilerin yüzüne bile bakmıyor!