Anasayfa1
13 Haziran 2025 ( 29 izlenme )
Reklamlar

İsrail İran'ı bombaladı: Petrol fiyatları fırladı


İsrail ordusunun İran'ın başkenti Tahran'a yönelik saldırı düzenlmesinin ardından brent petrol fiyatlarının yükseldiği görüldü.


İsrail Savunma Bakanı İsrael Katz, gece saat 3 sıralarında İran'daki nükleer tesislere yönelik bir saldırı başlattıklarını duyurdu.

Başkent Tahran'da çok sayıda noktada patlama sesleri duyulurken, İsrail tarafından yapılan açıklamada saldırının hedefinde nükleer saldırılar ve siyasetçiler olduğu ifade edildi.

Saldırıların ardından brent petrolün varil fiyatı, Türkiye saatiyle 04.10 itibarıyla yüzde 7,40 artışla 74,49 dolara çıktı.

Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili de yüzde 7,86 yükselişle 73,39 dolara tırmandı.

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyanet’e 5 yılda 66 milyar lira bütçe! Konya'da bin TL'ye satılan 32 ekran televizyon için yaka paça birbirlerini ezdiler Bakan Koca açıkladı: 8.642 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.556.837'ye, can kaybı 27.093’e yükseldi! İstanbul'da bir kadın daha kâbusu yaşadı: Evine gireceği esnada taciz edildi!