İsrail şimdi yandı! Parasını verdiği kolayı İsrail'i protesto için ayranla birlikte lavaboya döktü

20 izlenme 03 Eylül 2024
Reklamlar

İsrail'i boykot eden vatandaşların parasını verdiği kolayı ve ayranı lavaboya döktüğü görüldü. Bu olay sonrasında "İsrail şimdi yandı!" şeklindeki esprili yorumlar yapıldı.



İsrail'i boykot etmeye karar veren bazı vatandaşlar, bu durumu protesto etmek amacıyla satın aldıkları kolayı ve ayranı lavaboya döktüler.

Bu eylem, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından eleştirildi.

Vatandaşlar, bu şekilde İsrail ürünlerine karşı tepkilerini göstermek istediklerini belirttiler.

Bu tür boykotlar, sosyal medyada tiye alındı.

İsrail'i boykot eden vatandaşların, satın aldıkları kola ve ayranı lavaboya döktükleri anlar kaydedildi.

Bu eylemin ardından sosyal medyada "İsrail artık bittin!", "İsrail şimdi yandı!" gibi esprili yorumlar yapıldı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Asgari ücreti açıkladığı sırada Bakan Vedat Işıkhan'ın yutkunamaması dikkat çekti Sezen Aksu ve Sedef Kabaş'a destek veren Müjde Ar ile Melike Demirağ'dan canlı yayında Erdoğan'ın damarına basacak sözler! 5 gence cinsel istismarda bulunan şeyh: Bana komplo kurdular! CHP’li Başkan Belediyenin gelir gider tablosunu afiş yapıp belediye binasına astı!