Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde bulunan bir evdeki tanıdıklarına ulaşamadığını belirten bir kişi Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, belirtilen adrese gitti.
POLİSLER “DİKKAT SİYANÜR VAR” NOTUYLA KARŞILAŞTI
Söz konusu evin kapısında “Dikkat siyanür var. İçeri girmeyin. Polisi arayın” notuyla karşılaşan polis, AFAD ekiplerine haber verdi. Gerekli tedbirlerin alınmasının ardından içeriye giren ekipler, kardeş oldukları öğrenilen Cüneyt Y. (48), Oya Y.(54), Kamuran Y. (60) ve Yaşar Y. (56) isimli 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.
EVDE YOĞUN KOKU TESPİT EDİLDİ
Olay Yeri İnceleme ve ekipleri yoğun kokunun bulunduğu evde inceleme başlattı. AFAD ve polis ekipleri giydikleri özel kıyafetlerle evde yaklaşık 2,5 saat inceleme yaptı. İncelemenin ardından cesetler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
İNTİHAR ŞÜPHESİ
Hayatını kaybeden 4 kardeşin de aynı evde yaşadığı ve psikolojik sorunlarının bulunduğu iddia edilirken, olayda intihar şüphesi olduğu öğrenildi. Kapıda her hangi bir zorlama olmaması ve kapıya bırakılan not nedeniyle 4 kardeşin kimyasal bir ilaçla intihar ettiği üzerinde duruluyor. Ancak kesin ölüm nedenleri yapılacak olan incelemelerin ardından ortaya çıkacak.
İLK TESPİT ANTİDEPRESAN
Polisin ilk tespiti, 4 kardeşin çok sayıda antidepresan içerek intihar ettiği yönünde. Öte yandan sabıkası bulunmayan 4 kardeşten birinin sara hastası olduğu öğrenildi.

FOTO:AA – Uzman ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.
FATİH KAYMAKAMLIĞI AÇIKLAMA YAPTI
Olayla ilgili Fatih Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada;
“İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce alınan bir ihbarda İlçemiz Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesindeki bir meskenin sakinlerine ulaşılamadığı bildirilmiştir. Belirtilen adreste yapılan ilk incelemede; evde (C.Y), (Y.Y), (K.Y) ve (O.Y) adlı (2) erkek ve (2) kadına ait (4) ceset olduğu görülmüştür. Ev içerisindeki yoğun koku nedeniyle AFAD KBRN (Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer tehlikeli maddeler) ekipleri olay yerine sevk edilmiştir. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Bilgilerinize saygıyla sunulur” ifadeleri yer aldı.
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bakan Tekin 'Laiklik Bildirisi'ni bir kez daha hedef aldı: "Bunların dertleri İslam'la alakalı"11 izlenme
Türkiye şehitlerine ağlarken AKP'li belediye başkanı düğünde halay çekti, sosyal medyadan paylaştı!18 izlenme
69 kişiye mezar olmuştu: Pişkin müteahhitten ağızları açık bırakan savunma27 izlenme
İmamoğlu soruşturması sürerken Saray'dan itiraf gibi açıklama21 izlenme
Yandaş medyanın seçim dönemlerinde yaptığı 'doğalgaz bulundu' haberleri gündem oldu! Sürekli bulmuşlar!169 izlenme
Hileli referandumu protesto edenler, Fenerbahçe taraftarıyla karşılaşınca bakın neler oldu1487 izlenme
Operasyonlar ters tepti! AKP'den istifa etti CHP'ye geçiyor25 izlenme
Cumhuriyet tarihinin en ağır açlık ve yoksulluk sorunu yaşanıyor...40 izlenme
Ankara'yı hareketlendiren iddia: “Özhaseki geri çekilebilir!”
Halk büyük sıkıntıda ama halâ AKP'yi savunmaya çalışanlar var !
Bursa'da 2 Suriyeli, kemer şeklinde özel yaptırılan ve bele takılan bir bıçakla, yine 3 Suriyeliyi gasp etti !
Özel'den Erdoğan'a yanıt: "Hasetten çatlama noktasına geldiler"