İstanbul Eyüpsultan’da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan, disiplinsiz davranışları nedeniyle okuldan atılan 17 yaşındaki Iraklı Y.K. tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırıdan önce okula gelen Y.K.’nın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Y.K.’nın okula giriş anı ve saldırının ardından elinde bulunan silahla kaçtığı anlar yer alıyor.
Saldırının ardından bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınan Y.K.’nın, ifade işlemleri sırasında ‘Taksirle yaralama’, ‘6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar hakkındaki kanuna muhalefet’ten suç kaydının olduğu, ayrıca ‘Kayıp kişi’ olarak arandığı ortaya çıktı.

Esnaf Halil Çiçek, “Bu okulu iyi biliyoruz. Buranın müdürü disiplinli bir insandı. Iraklı çocuk okuldan atılmış. 5-6 ay sonra gelip müdürü vuruyor. Biz de olayı duyduğumuzda şaşkınlığa uğradık” dedi.
Tele1
ABB'ye konser soruşturmasında iddianame tamam: 14 Kişiye 'nitelikli zimmet' suçlaması
Maraş Katliamı'nın bir numaralı sanığı Ökkeş Şendiller öldü
Ev sahipleri 1 yıllık peşin kira ve çıkış taahhütnamesi almaya başladı
Çiftçi kan ağlıyor! "Hayvanlara ölmeyecekleri kadar yem verebiliyoruz"
Mimar Ece Gürel'in eşi Sezer Gürel sırra kadem bastı
Pençe Kilit operasyon bölgesinde bir asker şehit oldu
Atama bekleyen öğretmenlerden tabutlu eylem
Ekrem İmamoğlu: "Akrabam, yönetici olduğum yerde kapıdan giremez"
Öğrencilere reva görülen vergisiz tuşlu telefon sosyal medyada gündem oldu: Bilgisayar yerine de indirimli daktilo mu?
AYM’nin Berberoğlu kararını bir mahkeme daha tanımadı!
İlk kez duyacaksınız! Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkan poşetin sırrı bu olabilir!
Azerbaycan polisinin, yaşlı Ermeni kadına elleriyle su içirdiği anlar sosyal medyada gündem oldu
Kendi köşesinde itiraf etti: FETÖ'nün eski sağ kolu 5 cinayetin resmen katilini açıkladı
Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel gözaltına alındı!