Ölüm tehditleri alan gazeteci Murat Ağırel’in sosyal medya hesabından paylaştığı video dikkat çekti. Videoda maskeli ve gözlüklü bir kişinin “Murat Ağırel’i öldürmek için harekete geçtiğini biliyorum. Hangi vekilin bu işi sana ihale ettiğini de anlatacağım” dediği duyuldu.
Ağırel yaptığı paylaşıma ise şu notu düştü:
“Sosyal medyada bir şahıs tarafından yayınlanan ve bana gönderilen bir videoda, öldürülmem için ihale açıldığı ve infaz emrimin verildiği açıkça belirtiliyor. Bu videoyu şimdi sizlerle paylaşıyorum.
Bu, ne yazık ki ilk tehdit değil. Daha önce de benzer istihbaratlar aldım ve durumu yetkililere defalarca ilettim. Ancak, her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor.
Her gün yeni bir ölüm tehdidiyle karşı karşıya kalıyorum. Kitaplarımın toplatılması için baskılar yapılıyor, evimin önünde sürekli nöbet tutuluyor ve peş peşe davalar açılıyor. Bugünkü tehdidin ciddiyeti ne olursa olsun, bu ülke için mücadele ederken, kamuoyunu bilgilendirmek benim görevimdir.”
Şalvar güzellemesi yapan Bilal Erdoğan'a yorum yağdı: "Başına da bir fes geçir"
Çarşı-pazar esnafı ‘Satış yapamıyoruz kirayı ödeyemiyoruz’
Enis Berberoğlu’na tahliye!
Hafter sözcüsü Mismari'den Erdoğan'a terör suçlaması!
AKP'li isim Türkiye'nin dünyadaki gururuna dil uzattı
Sağlık Bakanı Koca corona virüsü tablosunu açıkladı: Toplam vaka sayısı 230.873'e, can kaybı da 5.691'e yükseldi!
Belediye meclisi üyesi AKP'den istifa etti: 'Hiçbir kararda bize danışılmıyor'
Retweet'e kul hakkı diyen Diyanet 8 Milyar bütçe ile ne yaptı?
Sedat Peker, felçli eski futbolcunun ameliyat masrafını üstlendi
İstanbul Başakşehir'deki bir AVM'de, hesap ödemeden restorandan ayrılmak isteyen Arap müşterilerle çalışanlar birbirine girdi!