Bilal Erdoğan'ın ortağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının kızının ardından Cengiz Holding'in sahibi Mehmet Cengiz'in kızı da İstanbul Havalimanı'nda dükkan açtı.
İşadamı Mehmet Cengiz'in kızı Zeynep Cengiz, İstanbul Havalimanı'nda restoran açtı. MVNCH isimli restoranın üç ortağı bulunuyor. Zeynep Cengiz Şekeralp, Dilek Cengiz ve Uğur Cengiz eşit hisselere sahip. MVNCH Yeme İçme Hizmetleri Anonim Şirketi çatısı altında hizmet veren restoranın sermayesi ise 50 bin TL olarak belirlendi. Şirketin adresi ise Mehmet Cengiz sahibi olduğu Cengiz Holding'in şirket adresi ile aynı. Her iki şirket de İstanbul'da Altunizade'de bulunan Kısıklı Caddesi Numara 37'de faaliyet gösteriyor.

ŞİRKET ADINDA "CENGİZ HOLDİNG" KISALTMASI
25 Eylül 2018'de açılan şirketin ismi İngilizce 'iştahla ses çıkarak yemek yemek' anlamını taşıyan 'munch' kelimesinin 'u' harfi yerine 'v' harfi kullanılarak oluşturulmuş. Öte yandan kelimenin son iki harfi de "Cengiz Holding"in kısaltması olarak dikkat çekiyor.
ECZANE, ERDOĞAN'IN AVUKATININ KIZINDA
İstanbul Havalimanı'nın açılışının ardından bina içerisinde eczane açıldı. Eczanenin sahibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Abdullah Demirhan'ın kızı Melike Sultan Demirhan'a ait. Demirhan'ın kızı Melike Sultan Demirhan 28 Ekim 2018'de şirketini kurduğu şirketle havalimanında ticari faaliyetlerine devam ediyor.
ERDOĞAN'IN ORTAĞI DA RESTORAN AÇTI
İstanbul Havalimanı'nda başka bir restoranın sahibinin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın ortağı Ali Bahadır Yeşil ve Mustafa Esenkal olduğu ortaya çıkmıştı. Yeşil ve Esenkal, Bilal Erdoğan ile Doruk Izgara isimli şirkette ortaklardı. Akıncı Restoran isimli şirket ise Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin 24 Eylül 2018 tarihli nüshasına göre 18 Eylül 2018 tarihinde kurulmuş görünüyor. Şirketin merkezi 11 Ocak 2019’da Arnavutköy’e havalimanı terminal binasına taşındı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/istanbulhavalimanidaparselparselh13987.html
İdrarın sarı olmasının sırrı 150 yıl sonra çözüldü!27 izlenme
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “ LİYAKATLI BİR ATAMA DAHA ”500 izlenme
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'a da soruşturma19 izlenme
Damat Albayrak, AKP seçmenini özetledi 'Cumhurbaşkanımız Ay'a dört şeritli yol yapacağım dese inanırız !'1238 izlenme
4.3 Milyarlık batık! Çiftçinin borcu 2'ye katlandı!98 izlenme
Boykot demişti: Erdoğan'ın önerdiği telefon Amerikan malı çıktı!321 izlenme
Özgür Karabat: "Mehmet Şimşek ilk iş olarak emeklinin ve memurun maaşından çaldı"75 izlenme
100'ün üzerinde markaya üretim yapan tekstil firması iflas etti7 izlenme