Diyarbakır'da "Filozof Ramazan" ya da "Ramazan Hoca" lakabıyla bilinen, kentteki vatandaşlara İslam'ı anlatan Pişkin, bir süre önce geldiği İstanbul'un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi'nde işletmeye başladığı çay ocağında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.
Pişkin ağır yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Pişkin, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Pişkin'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak Diyarbakır'a gönderildi.
Polisin, şüphelinin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.
İstanbul Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Ramazan Pişkin, saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden 3 bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Pişkin'i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir."
Sözcü
Yaşlı adam karşıya geçerken ‘yavaş yürüyor’ diye sürücünün saldırısına uğradı!25 izlenme
Su faturası 1238 lira gelen yurttaş isyan etti "Bunun adı tefecilik"38 izlenme
Fatura ödemek için kredi çekiyoruz10 izlenme
Henri Barkey, Kavala yerine birlikte yemek yediği gazeteciyi açıkladı56 izlenme
İDO’dan sonra şimdi de THY! CHP’den tepki geldi!94 izlenme
Zeytinyağı fiyatlarında görülmemiş artış: Bir ayda yüzde 75 zam!24 izlenme
Bu pazar seçim olsa sorusu soruldu: AKP ve CHP arasında fark kapandı, Küçük ortak MHP baraj altı38 izlenme
Emekli maaşı hesaplama sistemi değişiyor: Ortak zam modeli masada13 izlenme
Boykota destek veren akademisyen öğrencisinin şikâyetiyle üniversiteden atıldı
Mansur Yavaş’tan rakibi Altınok’a “banka hesabı” göndermesi
Kartal'da Meral Akşener'e aday tepkisi: Akşener’in yanına giden genç, adayın yüzüne bakarak söyledi! "Oy vermeyeceğim"
'Bilal Erdoğan’ın arkadaşı' demek suç oldu