İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesi vermek için İl Müdürlüğüne akın etti !

175 izlenme 25 Aralık 2019
Reklamlar
10 günlük süre zarfında, 'Kanal İstanbul'a itirazı olan vatandaşlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na veya illerdeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine müracaat edebilecekler.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu da, yurttaşların Kanal İstanbul Projesi ile ilgili görüş ve itirazlarını iletebilmeleri için bir dilekçe yönergesi hazırladı.
 
TMMOB'un konuyla ilgili yayınladığı ileti şöyle: 
 
Kanal İstanbul Projesi ile ilgili görüş ve itirazlarınızı İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ya da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'ne 2 Ocak 2020 tarihine kadar iletebilirsiniz.

Görüş ve itirazlarınızı içeren dilekçelerinizi (tarih, imza, TC Kimlik No, adres) yetkili kurumlara elden, faks veya e-posta yoluyla iletebilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla şikayetlerinizi doğrudan Cumhurbaşkanlığı’na iletebilirsiniz.

Dilekçe örneği için TIKLAYIN. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li belediye seçimi kaybettiğini anlayınca... Seçim gecesi 100 milyon liralık fatura mesaisi Erzurum’da doğal afet önlemi: Doğaya ekmek bıraktılar Bakan Koca açıkladı: Türkiye’deki toplam vaka sayısı 158.762’ye, vefat sayısı ise 4.397’ye yükseldi! İskilipli Atıf anmasına katılan kaymakam Alevi kurumuna atandı