AKP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Güzel Kızoğlu, kişisel Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla tepki topladı.
AKP’li Kızoğlu, Instagram hesabından, iki polisin ortasında poz verdiği bir fotoğraf paylaştı. AKP’li Kızoğlu, paylaşımına “Sen yürüyeceksin koruma yürüyecek arkandan” notunu ekledi.
Ensonhaber’in "AK Partili kadın başkan polisleri 'konu mankeni' yaptı" başlıklı haberine göre, AKP’li Kızoğlu’nun bu paylaşımı, AKP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehirlerde yaşadığı başarısızlık ve 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimindeki yenilgisinin nedenleri arasında gösterildi.

Irak heyetinin katıldığı saray sofrasıyla ilgili yeni paylaşım!67 izlenme
Bir kadınla fotoğrafları sızdırılan AKP'li başkandan açıklama34 izlenme
Cumhuriyet tarihinde ilk: Çift haneyi gördü31 izlenme
Okullarda tek öğün kaldırıldı, gariban çocuklar arkadaşlarına böyle diyor: “Sandviçinden ısırabilir miyim?”34 izlenme
Fitness eğitmeni İstanbul'da tavuk döner yedi: Gözü bu hale geldi23 izlenme
Son ankette iktidara kırmızı kart: Millet İttifakı farkı açtı, MHP baraj altında!45 izlenme
Muharrem İnce'den Erdoğan'a: Senin yatacak yerin yok!86 izlenme
Faturalarda yeni dönem başladı! Elektrik harcamasında bin 47 TL'yi geçen yandı23 izlenme
AKP'li belediye muhtarları maaşa bağlamış!
AKP'den konsolosluklara tartışılacak talimat! "Muhaliflerin pasaportlarına el koyun"
‘Özel uçak konvoyu’ 83 milyon lira yaktı: “Bakanların, eşin, dostun ve yandaş gazetecilerin lüks otellerde konaklaması, yeme içmesi bu hesabın dışında”
Havalimanında garanti ödeme faciası!