AKP Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, sosyal medyada iktidar yandaşı çevrelerce de yoğun olarak kullanılan 'fake' (sahte) hesaplara isyan etti.
Kırıkçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu hesapları yönetenleri şiddetle kınadığını belirtip “Sosyal medyada Fake hesap kullanmak zaafiyettir” dedi.
Başkan Kırıkçı paylaşımında, “Sosyal medyada Fake hesap kullanmak zaafiyettir. Bu hesapları yönetenler hangi konumda olursa olsun, kimden taraf olursa olsun, kime çalışırsa çalışsın, şiddetle karşıyım ve kınıyorum. Kamu hukukunu ilgilendiren alanlarda şeffaf ve steril yaşamayı öğrenmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

AKILLARA 'YELİZ'İ GETİRDİ
AKP Şanlıurfa İl Başkanı Kırıkçı'nın isim vermeden gösterdiği bu tepki dikkat çekerken, akla getirdiği isimlerden biri de AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı oldu.
Meclis Genel Kurulu'ndan canlı yayın yapan "@yelizadeley Yeliz Adaley" isimli bir Twitter hesabının, AKP Mİlletvekili Ahmet Hamdi Çamlı tarafından açılıp kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Sözkonusu Twitter hesabının Genel Kurul salonunun içinden Periscope yayını yaptığı ve yayını yapanın da Çamlı olduğu anlaşılmıştı. Hesap ise bu durumun ortaya çıkmasının ardından kapatılmıştı.
https://www.krttv.com.tr/gundem/isyanettiakplikirikcidanahmethamdicamliyih93846.html
Topkapı Sarayı'nda skandal görüntü! Herkesin gözü önünde pantolonunu indirip tuvaletini yaptı41 izlenme
Gıda krizi derinleşiyor... İktidara tokat gibi sorular!35 izlenme
Vatandaştan başkanlığa çarpıcı tepki 'Zaten başkan, Allah mı olmak istiyor ?'1615 izlenme
Üniversitelerimiz dünya ile yarışıyor! Kadın doğum uzmanı denizcilik fakültesini yönetiyor!403 izlenme
İhaleler AKP'nin 5'lisine gitti!45 izlenme
Sakarya Üniversitesi'nde skandal! Mikrofonu açık unutan akademisyen nasıl torpil yaptığını anlattı!78 izlenme
İBB iddianamesine giren "yüzyılın şok ihalesini" açıkladı: Emekli zammı bile etmiyormuş15 izlenme
Helallik isteyen Erdoğan'a yanıt: Helal etmiyoruz!32 izlenme
Asgari ücrette ikinci toplantı yarın! Pazarlığın yüzde 38 zam üzerinden başlaması bekleniyor
Kayyum Gürsel Tekin, CHP araçlarını trafikten men edilmesi için icra dairesine gitti!
İktidar şimdi de yastıkaltına göz dikti!
Bolu'daki otel faciasında yeni gelişme: Denetim firması yetkilisi serbest