İYİ Parti’den Bakan Nebati’yi çıldırtacak videolu paylaşım! 'Zampiyonlar Ligi' kadrosunu tek tek açıkladılar

41 izlenme 07 Aralık 2022
Reklamlar

Resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolarla Türkiye'nin ekonomik anlamda ne kadar kötü durumda olduğunu gözler önüne seren İYİ Parti, bu defa Zampiyonlar Ligi etiketiyle gündelik alışveriş malzemelerine gelen fahiş zamları eleştirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kasımda tüketici enflasyonunun hız keserek yüzde 84,39’a, yurt içi üretici fiyat endeksinin (Yİ-ÜFE) de yıllık bazda yüzde 157,69’dan yüzde 136,02’ye gerilediğine işaret etti.

Nebati,  "Önümüzdeki aydan itibaren etkisini gösterecek olan baz etkisiyle de enflasyondaki düşüş eğilimini, bu ay Yİ-ÜFE'de olduğu gibi, daha keskin hissetmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

IŞILTILI SPONSORLUK

İYİ Parti, Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin kasım ayında tüketici enflasyonunun hız kestiği ifadelerine göndermede bulundu.

Nebati'nin 'gözlerimdeki ışıltı' ifadelerine gönderme yapan İYİ Parti, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Işıltılı bir sponsorlukla hayat bulan #ZampiyonlarLigi'nde açlık oyunları tam gaz devam ediyor... A ve B grubundaki zamlar bu ay da göz dolduruyor.  Zampiyonu iyi oyunun değil, 3 harfli kötü yönetimin belirlediği bu kepaze ligi sonlandırmaya inanın, çok az kaldı." ifadelerine yer verdi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir Zeyrek serbest bırakılmalara isyan etti 2 bakanlık topu birbirine attı: Araç muayene ücretlerine kimin zam yaptığı bulunamadı Tansu Çiller’in neden Erdoğan’ın Yenikapı mitingine gittiğini öğrenmek için okuyuver lütfen! Şirketlerine kayyum atanmıştı: Aziz İhsan Aktaş'ın aslan payına dokunmadılar! Bakın arkasından kimler çıktı?