İzmir’de raylı ulaşım aracı İzban’da bir tebliğci, önünde yürüyen bir kadına iddiaya göre ‘Cehennemde yanacaksın’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Tebliğci’nin sözlü tacizinin ardından ikili arasında tartışma yaşandı.
Kadın, tebliğciye “Allah sana vahiy mi gönderdi de sen ‘cehennemde yanacaksın’ diyorsun” diye tepki gösterdi. Bu sözlerin üzerine tebliğci, kadına “Kitaplarda yazıyor. Öldüğün zaman göreceksin” yanıtını verdi. Tebliğcinin sözlerinin ardından sinirlenen kadın, “Sen ölenin ne hale geldiğini gördün mü? Senin edebin çocuklara tecavüz edilirken neredeydi?” diye sordu. Bu sözlerin ardından tebliğci, kadının bu sözlerine, “Sen onların yanında mıydın? Sıra sende miydi?” diyerek hakaretlerini sürdürdü.
Tebliğci, İzban istasyonunda bulunan yurttaşların da tepkisiyle karşılaşınca, “Ben cehennemde yanacaksın demedim. Cehennem var dedim” ifadelerini kullandı. Kadın, tebliğciye, “Burası Türkiye Cumhuriyeti kabul edeceksiniz. Laik bir ülke” diye tepkisini sürdürdü.
Kadın ve tebliğci arasındaki tartışma güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle engellendi.
Kadın o anları sosyal medya hesabından, “Bakın az önce İzmir İzban’da kız yeğenimle beraber yürüyen merdivenlerden çıkıyorum arkadan bu ne idüğü belirsiz provokatif adam bana ve yeğenime “cehennemde yanacaksınız” diye bağırmaya başladı, üzerimde ne olduğu çok önemli değil ama yine de söyleyeyim bir kot bir tişört var. Bu taciz değil de ne, bu provokatif bir eylem değil de nedir?” sözleriyle yayımladı.

Kaynak: TELE1
Savaşın Türkiye'ye faturası çıkmaya başladı: Bayram arifesinde bilet fiyatlarını görenler şoke oluyor
Arap Birliği’nden Barış Pınarı Harekâtı'na skandal tepki!
İstanbul Ataşehir’de kurulu yeni nesil cihaz Düzce'deki depremi tesadüfen kaydetti
Erdoğan’ın uykusunu kaçıran %15’lik kitle belli oldu
Bu anket kamuoyu ile paylaşılmadı: Abonelere özel ankette çok çarpıcı sonuçlar var
Tunç Soyer "Buraların bir santimi bile imara açılmayacak"
Kızılay'dan bir Ensar skandalı daha!
Kadir Mısıroğlu adının caddeye verilmesine CHP'den çok sert tepki!
'2040’a kadar su sorunu çözüldü' denmişti: Milyarlık baraj 7 yıl sonra kurudu!
MESEM’lerin başarısız görünmemesi için sınav sorularını dağıtmışlar!
OGM'den tartışmalı ihaleye imza! Tartışmalı şirketten fahiş kiralama
Nişandan dönerken yaşanan korkunç kaza herkesi üzdü! Hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e ç
Sağlık Bakanı Koca corona verilerini açıkladı: Toplam vaka sayısı 229.891'e can kaybı da 5.674'e yükseldi!
Yeni BOP Haritasını New York Times 12 yıl önceden çizmiş: '5 ülke nasıl 14 olabilir?'