İkinci tur için oy kullanmayı bekleyen milyonlarca vatandaş çok önemli bir seçimin arefesinde olduğunun bilinciyle hareket ederken, sosyal medyada paylaşılan bir video seçimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.
Oy kullanan vatandaşların yorumlarını almak adına İstanbul Havalimanı'na giden A Haber ekibi canlı yayında oyunu kullanan bir kişiyle röportaj gerçekleştirmek istedi.
Yaşı ilerlemiş kişi sandıkta oyunu kullandıktan sonra mikrofonunu ona uzatan muhabir "Oyunuz hayırlı uğurlu olsun" şeklinde söze girdi ancak diyaloğun devamı gelmedi çünkü oyunu kullanan şahıs yabancı uyruklu çıktı.

Hızlı hızlı Arapça konuşmaya başlayan şahsın ne dediği anlaşılmazken, dilini konuşmadığı bir ülkenin geleceğini belirleyen kişinin görüntüleri ve röportajı bitirmek isteyen muhabirin çaresizliği kameraya yansıdı.
"KADERİMİZİ KİMLERİN TAYİN ETTİĞİNİ BELGELEMİŞ OLUYOR"
Gazeteci Murat Ağırel de sosyal medya hesabından röportaj videosunu paylaştı ve şu yorumu yaptı:

"A Haber muhabiri yurt dışında oy kullanan kişi ile röportaj yapmak istiyor.
Türk olduğunu düşündüğü kişiye mikrofon uzatınca aslında kaderimizi kimlerin tayin ettiğini belgelemiş oluyor."
Yeniçağ
Epstein davası Türkiye'ye uzandı: Bakan iddiaları yalanladı
Enişteye iş çok
ABD senatörünün Erdoğan ile görüşmesinden F-16 değerlendirmesi: Destekliyoruz, umarım Türkiye satın alır
Bahçeşehir semt pazarında AKP'li belediyenin zabıtası, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden CHP'lilere engel olmaya çalıştı!
Bir bakışta Erdoğan Türkiye'si: Rejim her alanda dipte
Yabancıya konut satışları çakıldı: 31 ayın en düşük seviyesi
ABB'ye konser soruşturmasında iddianame tamam: 14 Kişiye 'nitelikli zimmet' suçlaması
İsrail, Gazze'de soykırım olduğunu söyleyen Brezilyalı lider Lula'yı istenmeyen adam ilan etti
İktidarın esnafı getirdiği durumu özetleyen paylaşım! "Evim ipotekli, arabam satıldı, yüzbinlerce TL borcum var"
İmamoğlu, 'Gülhane Parkı' ve 'Atatürk heykeli' ile ilgili açıklama yaptı
YSK kararı: CHP'nin kazandığı Denizli'nin Honaz ilçesindeki seçim iptal!
ABD'nin Türkiye'deki Afganlarla ilgili gizli planı: Yeni belgeler ortaya çıktı!
Bunun adı çifte standart! Küfür eden AKP'li ise takipsizlik kararı!
İmamoğlu’na direnen Saray ittifakı 5 milyar lira kaybetti