Home
21 Şubat 2020 ( 120 izlenme )
Reklamlar

Kadir Topbaş'ın FETÖ'den hapis cezası alan damadı hakkında tahliye kararı!


Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı FETÖ'den 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Fetulalhçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada karar çıktı.

Mahkeme, sanıklar hakkında “FETÖ üyesi olmak" suçundan Ömer Faruk Kavurmacı’ya 8 yıl 9 ay hapis cezası verirken, Mustafa Şevki Kavurmacı’yı 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Heyet, tutuklu kaldığı süreyi gerekçe göstererek Ömer Faruk Kavurmacı'nın adli kontrol tedbirleriyle tahliye olmasına hükmetti.

https://www.gercekgundem.com/guncel/159243/kadirtopbasinfetodenhapiscezasialandamadihakkindatahliyekarari

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul Barosu'ndan açıklama: İstanbul'da seçim bitmiştir! Yumurta da uçtu! Tanesi 2.5 lira oldu Atatürk’ün o sözleri canlandırıldı: "Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz!" Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övdü: En önemli özelliği istikrarlı ve güvenilir bir ortak olmasıdır.