Kahramanmaraş’ta bir ortaokula düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Olayda 9 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.
Saldırının, Kahramanmaraş’ta bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana geldiği belirtildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kahramanmaraş Valiliği, saldırıyı gerçekleştiren kişinin 16 yaşında, 8. sınıf öğrencisi olduğunu açıkladı. Saldırganın okula 5 silah ve 7 şarjör ile geldiği ve iki sınıfta ateş açtığı belirtildi. Yapılan açıklamada saldırıda hayatını kaybedenlerin 1’inin öğretmen, 8’inin öğrenci olduğu bildirildi.
Soruşturma kapsamında saldırgan öğrencinin babası olan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi U. M. hakkında gözaltına alındı. Gazeteci İhsan Yalçın'ın aktardığına göre babanın ardından saldırganın annesinin de gözaltına alındığı ifade edildi. (DHA)
Siirt borç rekortmeni Tunceli ‘temiz’ çıktı215 izlenme
İBB Davası'nda 21. Celse: KİPTAŞ Başkanı Ali Kurt'tan çok çarpıcı savunma!29 izlenme
Okullarda imam görevlendirilmesini protesto edenler gözaltına alındı38 izlenme
Dolarda yeni rekor! Döviz kuru ve piyasalarda son durum117 izlenme
Memurların zamlı maaş hesabı belli oldu: Öğretmen, hemşire, polis, doktor...23 izlenme
Kasım Süleymani suikastının detayları ortaya çıktı146 izlenme
Bilim Kurulu üyesinden kritik bayram uyarısı!89 izlenme
Banka müdürü hakkında istenen hapis cezası belli oldu: "Seçil Erzan tek başına bu suçu işleyemez!"51 izlenme
70 yıllık kriz! Çin mi Tayvan mı? Her iki ülke de kanıt olarak aynı tarihe atıfta bulunuyor
'Bunun gibiler yüzünden insanlar nefislerine hakim olamıyor'
Trabzonlu hacı dayı, pazarda İmamoğlu’nu uyarmıştı, 6 yıl sonra yaptığı uyarı tekrar gündem oldu: "Kilicdaroğlu alur seni aşağa"
CHP'li il başkanlarından Özel'e destek