Kahramanmaraşlı depremzede 'Partimi sorarsan AKP’liyim. Kefen veren olmadı. Bir damla su veren olmadı'

55 izlenme 23 Şubat 2023
Reklamlar

Kahramanmaraş merkezli depremlerde doğduğundan beri Kahramanmaraş’ta yaşadığını söyleyen bir depremzede “Partimi sorarsan AKP’liyim. Kefen veren olmadı. Bir damla su veren olmadı” dedi.



Türkiye’nin 11 ilini etkileyen deprem felaketinde yakınlarını kaybeden Mehmet Bolat, yakınlarının cansız bedenini kendi gücüyle çıkardığını söyledi.

Mehmet Bolat yaşadıklarını şöyle anlattı:

Partimi sorarsan AKP’liyim. Şu ev benim. Onun üstündeki oğlumun. İçinden dört ceset çıkardık. Birini bir gün sonra ikisini iki gün sonra kendi gücümüzle çıkardık defnettik. Bize kimse sormadı. Kefen veren olmadı. Bir damla su veren olmadı. Halk bize yardım ediyor. Devlet bize ‘ne yapıyorsunuz’ demedi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İhraç edilen imamlar: "İnanç özgürlüğü yok mu bu ülkede?" Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı basın emekçisi: 'Müdürüm ısrarla özrünü kabul etmemi istedi, hukuki süreci başlatacağım' Türkiye'den ekonomik kriz manzaraları! Her geçen gün yoksullaşan halk, ucuz ekmek için gün ağarmadan kuyruğa giriyor! Temel ihtiyaçlar artık lüks olacak: Bir zam yağmuru daha yola çıktı geliyor