Kandil zamanlarında ihtiyaç sahiplerine destek olmak için cami çevrelerinde yiyecek dağıtıldığı güzel örnekler görülürken, bir kişi de Miraç Kandili'nde Eyüp Sultan Camii avlusunda vatandaşlara hayır için paket dağıtmak istedi. Eyupsultansondakika isimli hesabın paylaştığına göre, kadın paketleri dağıtırken bir anda kalabalık oluştu ve herkes paketlerden almaya çalıştı. O anlarda kadın duruma şaşırırken, paket almaya çalışan çocuklara da vermek istese de başarılı olamadı. "Çocuklara verelim" diyen kadın, paketlerin bitmesiyle "Bitti bitti bitti" diyerek boş paketi gösterdi. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Odatv.com
Fatih Altaylı kararı duyunca çileden çıktı! "Hep aynı sebepten..."
Niye vergi ödemiyosun. Niye Şirketini Vergi Cennetlerinde Kuruyorsun?
AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, bütçeyi denkleştirmek için arsaları satışa çıkardı!
ABD'deki Reza Zarrab davasında flaş gelişme: Dosyadaki gizli belgelerin bazıları kamuya açılacak!
Geçen sene "terörist" ilan edilen patatesçilere bu yıl ne oldu?
Hiç kimse Atatürk’ün Kocatepe’deki o anını ve Büyük Taarruzu böyle anlatamadı! “Keşke Yunan kazansaydı” diyenler ile onun işbirlikçilerine inat okuyun!
Diyanet'ten lüks otelde '20 milyon TL'lik eğitim!
Sudan Türkiye’ye “ucuz et” teklifinde bulundu!
Emir’den Erdoğan’a 3. doz tepkisi: "Aralık ayında AKP'lilerin el altından aşı olduğunu söylemiştik. Bu iddiamız da doğru çıktı. AKP, halk sağlığı suçu işliyor"