Sosyal medyada yayılan görüntülerde, katıldığı bir köy düğününde silahla havaya ateş açtığı görülen AKP Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Coşkun Keklik, tepkilerin ardından "affını" istedi.
Düğün alanında silah kullanması büyük tepki toplayan Keklik, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
Yaşanan olayı "ortamın heyecanına" bağlayan Keklik, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Geçtiğimiz günlerde katıldığım bir köy düğünü vesilesiyle ortamın heyecanıyla gelişen bazı menfi görüntüler kamuoyuna yansımıştır. Bu görüntülerin 17 yaşından bu yana her kademesinde görev aldığım AK Parti aileme zarar verdiği düşüncesiyle, yürütmekte olduğum Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı'ndan affımı istedim. Bu vesileyle konuyla ilgili üzüntümü ve özeleştirimi de tüm kalbimle ifade etmek isterim."
Açıklamasının devamında partisinden ve liderinden kopmayacağını belirten Keklik, helallik isteyerek mesajını şu sözlerle noktaladı:
"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da liderim, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve mensubu olmaktan büyük onur duyduğum AK Parti aileme bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygılarımı sunar, helallik dilerim."

CHP mitinginde yurttaşın elindeki 'İmamoğlu'na Özgürlük' pankartına polis müdahalesi!
Poşet yasak ama filtresiz santral serbest!
Haşim Kılıç'tan AKP'ye sert sözler! Uzun süreli sessizliğini bozdu AKP’yi eleştirdi!
Ankaralı vatandaşın RTE'ye isyanı ‘Asgari ücretle bir kendisi geçinsin, ondan sonra halka konuşsun !’
Dilan Polat ve eşi hakkındaki iddianame iade edildi
AKP'li isim oğlu mülakatta elenince ortalığı birbirine kattı
ABD'nin Kiev Büyükelçiliği vatandaşlarına uyarılarda bulundu: Rusya saldıracak, ülkeyi derhal terk edin!
Yandaş gazete 4 yıl arayla Trakya’da doğalgaz buldu!
Kayyum 1 ton 600 kilo kadayıf yemiş, 92 bin TL’ye kahve fincanı almış
Mardin’de trafik kazası: 19 ölü, çok sayıda yaralı var