Türkiye'de ekonomik kriz gittikçe büyüyor.
Kayseri'de sokak röportajı sırasında kendilerine mikrofon uzatılan iki gencin ekonomiyle ilgili söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu.
Kayseri Haberler adlı bir kanala konuşan iki gencin ekonomiyle ile ilgili açıklamaları gündem oldu. Gençlerden birinin “Ekonomi böyle devam ederse hırsız olacağım. Hırsız olursanız güzel para geliyor. Şimdi banka soymaya gidiyorum” diyerek ekonomiyi sert bir dille eleştirdi.
Yeniçağ
Erman Toroğlu büyük restleşmeyi açıkladı: "Tayyip Erdoğan 'İstifa et' dedi, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kabul etmedi"
'Telefonundan delil çıktı' denmişti: İsmail Güven ne tanık ne de sanık!
200 lirayı pula çevirdiler
TOKİ ve Bakanlık 186 arsayı satışa çıkardı: 2 milyar 799 milyon!
Mansur Yavaş'tan parlamenter sistem çağrısı
Suriye’den acı haber: Bir askerimiz şehit oldu
‘Her ay ortalama 185 bin konutun elektriği kesiliyor’
Dostum Trump'tan vergi hediyesi
CHP'li Özgür Karabat, tarım ve hayvancılıktaki gerçekleri gözler önüne serdi: "Kıtlık sürecine girdik"
Asker uğurlamasına katılan kişide koronavirüs çıktı, 14 ev karantinaya alındı!
Göreve başladıktan sonra 270 işçiyi çıkaran belediye başkanından açıklama: "Bu göreve bankamatikçilere maaş vermek için gelmedim"
CHP'li Zeyrek koltuğa oturdu, indirim sözünü tuttu
Kadıköy’de ‘kıyı işgali’ eylemi
AKP il başkanı başhekimin odasını bastı! Tozu dumana kattı