Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hizbullah üyelerinin avukatlığını yapan Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yaptığı HÜDAPar ve 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un kaldırımasını savunan Yeniden Refah Partisi’nin AKP, MHP ve BBP’nin bulunduğu Cumhur İttifakı’na katılmasını eleştirdi.
Kemal Kılıçdaroğlu Cumhur İttifakı’nın “gasp edilecek kadın hakları üzerinden genişlemeyi” tercih ettiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
“Resim her geçen gün netleşiyor. Biz barışmanın, açık yaraları kapatmanın, makulün, dünya ile rekabetin ittifakını kurduk. Karşımızdaki ittifak gasp edilecek kadın hakları üzerinden genişlemeyi seçti. Söyleyeceğim tek şey; kadınları, bilhassa genç kadınları hiç tanıyamadıklarıdır.”

Tele1
MHP genel başkanlığına yeniden seçilen Bahçeli'den Erdoğan'a: Gidemezsiniz, Türk milletini yalnız bırakamazsınız31 izlenme
Milli maç öncesi TRT’de Kanal İstanbul propagandası!77 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsrail protestosunda 9 kişiye hapis talebi32 izlenme
Korona hastalarına tarihi geçen ilaç verildi iddiasına ilişkin resmi açıklamaya tepki yağdı!48 izlenme
İstanbul Valisi Gül resmen duyurdu: Taksim'de 1 Mayıs yine yasak!33 izlenme
Malatyalı depremzedenin yardım parası Nijeryalı futbolcuya yatırıldı40 izlenme
Şehir hastanelerinin kirası gizlendi!81 izlenme
Erdoğan Bayraktar yaptıracağı caminin maliyetini açıkladı: 30 değil, 65 milyon lira tutacak!285 izlenme