Bu yıl yaptığı Adalet Yürüşü nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek olan IAPC Demokrasi Ödülü, her yıl dünyanın herhangi bir ülkesinde demokrasiyi teşvik eden, demokratik düşüncenin yayılmasına katkı sağlayan veya cesaretle demokratik değerlerin ve süreçlerin gelişimine katkıda bulunan kişi ya da kurumlara veriliyor.
Uluslararası Siyasi Danışmanlar Derneği IAPC (International Association of Political Consultants), dünyanın her yanından üyeleri olan 50 yıllık bir dernek. Dernek üyeleri, gösterilen adaylar arasında oylama ile Demokrasi Ödülü'nü almaya layık görülen adaylar arasında seçim yapıyorlar ve kazanan isim, derneğin her yıl düzenlediği Dünya Konferansından hemen önce açıklanıyor. 2017 yılı !APC Demokrasi Ödülü, 9 12 Kasım tarihleri arasında İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te yapılacak olan IAPC 50. Dünya Konferansı'nın ardından düzenlenecek olan törenle sahibine verilecek.
Demokrasi Ödülü bugüne kadar arasında Lech Walesa, Willy Brandt, Margaret Thatcher, Mikhail Gorbachev, Vaclav Havel, HansDietrich Genscher, Nelson Mandela, Jimmy Carter, İzak Rabin, Dr. Şirin Ebadi, Viktor Yushchenko, Bill Clinton ve Dr.Mir Hüseyin Mousavi gibi isimlere verildi.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kemalkilicdaroglunabuyukodul2086542/
Yangın söndürme helikopteri faturası katlandı! Günlük kirası 87 bin TL!54 izlenme
Bakanların bindiği Togg'larla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı: Yoksa!29 izlenme
Sarayın dibindeki ‘Gazi’ okulu sefaleti yaşıyor9 izlenme
Eski AKP’li başkanın ihale oyunu: Yeğene ihale jesti!108 izlenme
Türkşeker açıkladı: "Artan maliyetler dikkate alınarak şeker fiyatında güncelleme yapıldı"59 izlenme
Çamaşır suyuyla et yıkayan Suriyeli işletmenin mührü kırıldı tekrar açıldı! Açılış ruhsatı da vergi levhası da yok!39 izlenme
AOÇ arazisinden Medipol'e 555 bin metrekare arazi175 izlenme
Cübbeli yine uçtu ! Erdoğan otelden Allah kuşatmasıyla kurtulmuş !1281 izlenme
İstanbul Küçükçekmece'de bir çiğköftecide alışveriş yapan genç kız, arkasında sıra bekleyen adamın tacizine uğradı
İmamoğlu, İstanbul'daki mülteci sayısını açıkladı: "İstanbulluya haksızlık"
Ezeli rakiplerine açık ara yapan Fenerbahçe, 663 milyon TL kar elde etti
İBB’den Deniz Feneri’ne 10 yıllık kıyak!