Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık’ın motosikletli bir vatandaşa çarparak 17 yaşındaki Batın Barlasçeki'nin ölümüne neden olduğu kazada, bugün kazanın meydana geldiği yerde keşif yapıldı.
30 Ekim’de İstanbul Adliyesi 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada, Fatma Zehra Kınık Demir'in adli kontrol kararı kaldırılmış ve kazanın meydana geldiği yerde keşif yapılmasına karar verilmişti.

Keşfe Fatma Zehra Kınık Demir de katılırken, keşif zaptında, Zehra Kınık Demir’in “Yapılan keşfe bir diyeceğim yoktur. Bu yolda aracımla seyir halindeyken durdum, kontrollerimi yaptım. Yoldan geçen minibüs bana yol verdi. Kontrolümü yaparak yola çıktım. Trafik kurallarına uygun davrandım. Oluşan kazada kusurum yok” ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Ayrıntılı raporun hazırlanması için mahkeme tarafından bilirkişilere 30 gün süre verildiği bildirildi.

Kınık Demir hakkında, bir kişinin ölümüne iki kişinin ise yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle, "taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçlarından iddianame hazırlandı. İddianamede, Kınık Demir hakkında "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçlamasıyla 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.
Gerçek Gündem
Zeydan Karalar: Suya ilk etapta yüzde 20 indirim67 izlenme
Hayrettin Karaman'ın skandal 'fetva'sına suç duyurusu!58 izlenme
İBB, AKP'nin otobüs kumpasını paylaşmıştı: Geçmiş tarihli videolardaki arızalı otobüsün plakası gündem oldu45 izlenme
Adil Öksüz'ün jüri üyeliğinden lüks düşkünü yaşama, son model arabalara, dualı açılışlara... İşte Ali Erbaş'ın baş döndüren yükseliş öyküsü57 izlenme
Mahalleliden evet sorusuna kapak gibi #Hayır yanıtı :D1350 izlenme
Hastanede ‘okutulmuş kek’ dağıtıldı: "Tam anlamıyla bir utanç vesikası!"22 izlenme
Suriyeli tarikatçılar Türkiye'de, Alevi köylerinin yanıbaşında devasa saray yaptırıyor!427 izlenme
ABD'li yatırım bankası açıkladı: Seçimi Millet İttifakı kazanırsa bunlar olacak47 izlenme
Peker'e yakın isim açıkladı! Sedat Peker'in ne zaman video yayınlayacağı belli oldu
İsrail’de Türk bayrağı baskılı tişört giyen iki Türk gözaltına alındı!
İngilizler için en iyi tatil noktası Türkiye seçildi: Nedeni ise ekonomik!
'Vatandaş olunca Erdoğan'a oy vereceğim' diyen Suriyeli 'Almanya'ya gittim geri döndüm'