CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, dün Meclis’te AKP’lilerin CHP’li vekillere saldırmasının ardından sert açıklamalarda bulundu.
Öztrak, “Genel Başkanımız, AK Parti Genel Başkanı’na ederince dava açmaktadır. Erdoğan’a 5 kuruşluk dava açmaya karar vermiştir” dedi.
“Saray’dan geldiği anlaşılan bir emirle Engin Özkoç’a planlı bir saldırı ve linç girişimi gerçekleştirildi” diyen Öztrak, “Kimse partimizin bu hakaretleri içine sindirmesini bekleyemez. Engin Özkoç aynı ifadeleri kullanarak iade etmiştir. Genel Başkanımız Ak Parti genel başkanına ederince dava açmaktadır. Erdoğan’a 5 kuruşluk dava açmaya karar vermiştir” ifadelerini kullandı.
Öztrak’ın açıklamalarından satır başları:
*Dün TBMM’de son derece utanç verici bir olay yaşadık. Saray’dan geldiği anlaşılan bir emirle Engin Özkoç’a planlı bir saldırı ve linç girişimi gerçekleştirildi. AK Parti grubu tarafından gerçekleştirilen bu planlı saldırıyı şiddetle lanetliyoruz.
*AK Parti Genel Başkanı cumhurbaşkanlığı koltuğunun arkasına saklanarak hiçbir edep sınırı gözetmeden sayın genel başkanımıza hakaret etmiştir. Şerefiz, hain, alçak… deyince sert konuşmuş oluyor cumhurbaşkanı yandaş medyaya göre. Kendi gazeteleri açıkça bunu yazmış.
*AK Parti Genel başkanına soruyoruz; “Askerimizi hava üstünlüğü olmadan neden İdlib’de dar bir bölgeye hapsoldunuz?” Cevap: “bunu soran şerefsizdir” Biz bu soruları milletimiz adına soruyoruz.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kilicdaroglundanerdogana5kuruslukdava25662322/
Peker'in iddiaları sonrası 'FETÖ ihbarı' yapan kişi konuştu: "Parça parça alıyorlar"43 izlenme
Turizmde şimdi de vize krizi: Acenteleri vurdu, tur iptalleri başladı!27 izlenme
Merkez Bankası KKM verilerini açıklamayınca muhalefet komisyonu terk etti!37 izlenme
'Şehit mezarları hazırlanıyor' paylaşımını yapan bakın kim çıktı?69 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan Süleyman Soylu'ya: "Uygunsuz insanlarla fotoğraf çektiren bir makam sahibi değilim"27 izlenme
Anıtkabir önünde tartışma çıktı! "O emri veren vatana ihanetten ceza yer"71 izlenme
Diyarbakır kayyumu AKP'ye çalışmış: Erdoğan ve Soylu'yu ağırlamak için servet harcanmış!228 izlenme
Millet İttifakı'nın adayı açıklandı AKP gizli grup toplantısı yaptı: Erdoğan katılmadı vekillere bakın kim konuştu46 izlenme