Kim bunlar? Türkiye Arap ırkçısı 515 Haşimi çetesini konuşurken, 505 Ebu Şabani aşireti ortaya çıktı

58 izlenme 16 Temmuz 2023
Reklamlar

Türkiye Arap ırkçısı 515 Haşimi çetesini konuşurken, ÖSO'cu 505 Ebu Şabani aşireti ortaya çıktı.



Arap milliyetçisi olan 515 Haşimi çetesi, önce Adana'da, daha sonra Sakarya ve Konya'da boy gösterdi.

Silahlı ve baltalı tehdit videoları yayınlayan ve adeta gözdağı vermeye çalışan 515 Haşimi üyeleri, Sakarya'da Emniyet güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı. İlk kez Odatv'nin gündeme getirdiği 515 Haşimi konuşulurken, kendisini sayıyla adlandıran yeni bir Arap aşireti ortaya çıktı.

ÖSO kontrolündeki Suriye'nin kuzeyinde yer alan Tel Abyad şehrinde yaşayan 505 Ebu Şabani aşireti, ÖSO bayrakları ve lüks hayatları ile TikTok'ta paylaşımlar yaptı.

Koyu bir ÖSO destekçisi olan aşiretin üyeleri, çakarlı ve lüks araba videolarını TikTok'ta yayınladı. Nargileli gece kulüplerine giden 505 Şabani üyeleri, aşiretin adını mekanın şarkıcısına söylettiriyor, tomar tomar dolarla poz verdi.

Aşiretin bazı üyeleri ise Türkiye'de yaşıyor ve bindikleri çakarlı araçlar ile adeta gövde gösterisi yapıyor.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ege'de tehlike büyüyor! Santorini yerinden çıktı, volkan patlayabilir Eskişehir dünyada ilk 10'a girdi! Türk bayrağına saldıran bir Suriyeli daha yakalandı: "İslam kardeşliği adına affedin" Melih Gökçek’ten belediyenin deposundan çıkan ‘jet ski’ye ilginç savunma