Erzurum mitinginde dün taşlı saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu, bugün Konya'da miting düzenleyecek.
Konya'da iki Kızılay yöneticisi, dün sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarda İmamoğlu'nun Konya mitingini hedef gösterdi.
Konya Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Abdullah Halit Üzülmez, gülen yüz emojisiyle birlikte “Memlekette hac dönemi erken başlamış” paylaşımı yaptı. Üzülmez, “Yarın Konya’da ‘Her şey çok güzel olacak' desene, bekliyoruz” dedi.
Kızılay Selçuklu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dağlı da “Şeytan taşlamak isteyen Anıt Meydanı’na gidebilir” paylaşımında bulundu.

Kızılay, bugün resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, iki isme de Kızılay faaliyetlerinden el çektirildiğini duyurdu. Kızılay'ın açıklaması şöyle:
*Konya'da daha önce Kızılay Selçuklu Şubesi'nde gönüllü olarak görev yaparken istifa ederek ayrılan bir kişi ile Kızılay Gençlik faaliyetlerinde gönüllü olarak yer alan bir başka kişinin sosyal medyadan yaptığı ve basına yansıyan paylaşımların içeriği hiçbir şekilde kabul edilemez.
* Kızılay ilkelerine aykırı bu beyanlar nedeniyle haklarında inceleme başlatılmış olup, her iki kişiye de Kızılay faaliyetlerinden el çektirilmiştir.
İMAMOĞLU: GELİYORUZ
Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada,” Yola çıktık, GELİYORUZ. Milletimizle buluşmaya devam ediyoruz. Önce Konya, sonra Adana'yız. Buluşmak üzere” ifadelerini kullandı.
Sözcü
Hizbullah’ın vakfı kurban vekaleti adı altında para topluyor: Hepsi sözde medreselere gidiyor31 izlenme
Özel'e destek ziyaretinde bulunan Dervişoğlu, Kılıçdaroğlu sorusunda sözünü sakınmadı: "Gücünü milletten almayan kimseyi muhattap almam, atanmışlarla görüşmem"13 izlenme
Atatürk’ün fidanına 1 altın ödendi, yanan ormanlar yeniden yeşertildi!74 izlenme
Kapki'ye 'Makyavelist düşün' önerisinde bulunmuştu: Mücahit Birinci'nin Machiavelli sevdası ortaya çıktı29 izlenme
KYK yurtlarında yaşanan asansör arızalarına bir yenisi daha eklendi!47 izlenme
Togg sırası değil yokluk sırası: Vatandaşlar ucuz pide alabilmek için saatlerce sıra bekledi45 izlenme
Dilan ve Engin Polat için istenen ceza belli oldu70 izlenme
MetroPOLL anketi: AKP ve MHP'nin toplam oyu yüzde 30'u geçmiyor; Yavaş ve İmamoğlu, Erdoğan'a fark atıyor!51 izlenme