Kocaeli’de öğretmen şiddeti! 17 yaşındaki genç, çıraklık eğitimi aldığı okulda öğretmeni tarafından sınıfın ortasında darp edildi!

50 izlenme 10 Haziran 2022
Reklamlar

Kocaeli’de 17 yaşındaki genç, çıraklık eğitimi aldığı okulda öğretmeni tarafından sınıfın ortasında darp edildi.


Kocaeli’de öğrencisini darp eden öğretmenin şiddet anları, sınıftaki başka bir öğrenci tarafından cep telefon kamerası ile kaydedildi. Oğlunun öğretmeni tarafından darp edildiğini, evlerine gelen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlisinden öğrenen baba, “Canım çok yandı. Ne demek 17 yaşındaki bir delikanlıyı arkadaşlarının yanında evire çevire dövmek? Bunun psikolojisini düşünebiliyor musunuz?” dedi. Öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erzincan Tercan Kaymakamı Neslihan Kısa Duman, yağmurlu havada koruma polisine şemsiye taşıttı CHP Kongresi yolunda: Divan başkanlığını İmamoğlu üstlendi Kan donduran itiraf! Süleymancıların yurdunda kalan genç anlattı '8 yaşındaki çocuğa istismar örtbas edildi!' Metin Feyzioğlu, katliam yapan caniye beraat istedi!