Yunnan eyaletinde otobüsle seyahat eden bir kişinin hantavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ve otobüsteki 32 kişinin karantinaya alındığı öğrenildi.
Çin’den yayılan korona virüs dünyayı kasıp kavurmaya devam ederken bir salgın tehlikesi daha ortaya çıktı.
Yeniçağ gazetesinden Serkan Talan’ın haberine göre, Çin’in Yunnan eyaletinden Shandong’a otobüsle seyahat eden bir kişinin hantavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı.Çin basınından edinilen bilgilere göre, Yunnan’dan Shandong’a otobüsle seyahati sırasında hayatını kaybeden bir kişiye yapılan teslerde hantavirüs tespit edildi. Otobüste seyahat eden diğer 32 yolcunun da hantavirüs nedeniyle karantinaya alındığı öğrenildi.
Bir ortohantavirüs, Bunyavirales takımının Hantaviridae familyasındaki tek sarmallı, zarflı, negatifduyulan bir RNA virüsüdür. Bu virüsler normal olarak kemirgenleri enfekte eder, ancak içlerinde hastalığa neden olmaz. İnsanlar kemirgen idrar, tükürük veya dışkı ile temas yoluyla hantavirüslerle enfekte olabilir.
https://www.abcgazetesi.com/koronaninyayildigicindenyenibirvirusdahacikti32kisikarantinada92959
Aile boyu bürokrasi: AKP’li eski bakanın kardeşi BTK hem Türk Telekom yönetiminde75 izlenme
Bu işletmelerden et yiyenler katır veya eşek eti yemiş olabilir22 izlenme
TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri sırasında AKP ve CHP Milletvekilleri arasında kavga çıktı11 izlenme
Çürüme ortalığa saçıldı: Hakim, savcıya rüşvet teklif etti17 izlenme
Putin, Ukrayna'ya desteğini açıklayan Meloni'ye ilk darbeyi vurdu ve İtalya'ya doğalgaz akışını kesti.30 izlenme
Motorine büyük zam geliyor38 izlenme
Erdoğan'ın planlarını değiştirecek anket: Rekor puan farkı!7 izlenme
Milletvekilinin sorduğu soruya Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı cevap veremedi!38 izlenme
CHP aday tanıtım toplantısında Hatay adayı boş bırakıldı: Lütfü Savaş katılmadı
Prof. Dr. Necmettin Ünal'dan korkutucu açıklama! 'Olay korkunç boyutta, hastaneler tıklım tıklım'
İsmailağa tarikatının hocası çocuk istismarını savundu, utanmadan eleştirenlere hakaret etti!
Sağlık Bakanlığı’ndan skandal seçim hamlesi