Küçükçekmece'de ışıklı gösteri: "Yiğidim aslanım burada yatıyor..."

26 izlenme 01 Ekim 2025
Reklamlar

CHP, Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Silivri'deki tutukluluğunun 192'nci gününde İstanbul Küçükçekmece'de 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerinin 58'incisini düzeledi.


Meşruiyet tartışmaları nedeniyle TBMM'deki Yeni Yasama Yılı açılış toplantısını protesto eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Küçükçekmece mitingine yurttaşları, "Bize millet yeter! Bizim güvencemiz ne savcıdır ne hakim; bizim güvencemiz millettir, meydanlardır!" ifadeleriyle çağırmıştı.

Fevzi Çakmak Meydanı'nda düzenlenen mitinge yurttaşların, yoğun katılım sağladığı görüntülendi.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Baba oğul Gökçek'in Osmanlıspor vurgunu! Emekli polis 'kâğıtları bugün ben toplayacağım'diyerek kâğıt toplayıcısını pompalı tüfekle vurdu! AKP'li belediyelerde işçi kıyımı! Erdoğan buna ne diyecek? Cafer Mahiroğlu’ndan iktidara çağrı, Kılıçdaroğlu’na sert tepki! "Size en iyi cevabı halk verdi, verecek Kemal Bey. Tarih sizi ve sinsiliğinizi asla unutmayacak"