Kuveyt'te imam görünümlü şahıs programda kadına "başörtüsü takmazsan yerin cehennem" deyince, kadın adama tokat attı sonra üzerine meyve suyu, bardak ve sandalye fırlattı

44 izlenme 17 Temmuz 2023
Reklamlar

İmam olduğunu söyleyen bir kişi canlı yayında başı açık kadına "başörtüsü takmazsan kötüler gibisin ve yerin cehennem" deyince olanlar oldu. Kadın adama önce tokat attı sonra üzerine meyve suyu, bardak ve sandalye fırlatarak tepki gösterdi.



Kuveyt'te bir programa konuk olan ve imam olduğunu söyleyen bir adam program konuklarından Kuveyt'li bir kadına "başörtüsü takmazsan kötüler gibisin ve yerin cehennem" dedi.

Bu sözlere sinirlenen kadın imama önce tokat attı daha sonra üzerine meyve suyu döktü. Ardından sinirini alamayan kadın bardak ve sandalye fırlattı. Program sunucusu kadına müdahale etmek istese de başarılı olamadı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Portakal’dan asgari ücret önerisi Saray ve avanesi, İstiklâl Marşımızı bakın nasıl dinlemek istiyor ! Mazhar Alanson eleştirilere böyle yanıt verdi: "Vurun ulan vurun ben kolay ölmem" 2002 yılında yedi tane alınıyordu: Asgari ücretli bir ay çalışıp bir altın alabiliyor!