İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat hakkındaki ev hapsi kararı kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, "Kent uzlaşısı" soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve bir süre tutuklu kaldıktan sonra hakkında adli kontrol kararı uygulanan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat hakkındaki ev hapsi şeklinde uygulanan adli tedbiri kararı kaldırıldı.
Polat, 23 Mart 2025 tarihinde tutuklanmış, cezaevinde sağlık durumunun kötüleşmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bu süreçte Polat iki kez hastaneye kaldırılmış ve anjiyo olmuştu. Mahir Polat'ın, sağlık durumu nedeniyle, 9 Nisan 2025'te, "konutu terk etmeme" şeklindeki adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verilmişti.
Sözcü
"Allah rızası" diyerek soruları çalmışlar!236 izlenme
Öğrencilere ücretsiz yemek verilmesini engelleyen rektör üniversiteye eş, dost, akraba doldurmuş!41 izlenme
Ünsal Ban'ın 'milyoner' şoförü TBMM'den maaş almış!40 izlenme
Faturalar esnafa kepenk indirtti! 'Koronavirüse değil elektrik faturasına yenildik!'41 izlenme
Erdoğan'ın eski metin yazarından çok konuşulacak sözler! Firari FETÖ’cü Noyan’ı nasıl işe aldıklarını anlattı266 izlenme
Resmi Gazete’nin yoğun gündemi: 5 günde 4 önemli düzenleme129 izlenme
Kuryeyi öldüren Somali Cumhurbaşkanı’nın oğluna insani ikâmet izni verilmiş41 izlenme
Salgın nedeniyle yüzlerce yerli pilot ya işsiz kaldı ya da diken üstünde ama... Bin yabancı pilota 100 milyon dolar!101 izlenme
Tekel bayisi zamların nedenini açıkladı, okuyanlar ağzını bile açamadı!
MİGROS'un hırsızlıkla suçladığı işçi mektubu içinizi parçalayacak... 'Çok yoksul bir işçiyim'
Doların 9 lira olması sonrası olay yaratan video! Erdoğan, Soylu ve Albayrak'ın ekonomiye dair iyi sözleri!
İstanbul depremlerle sarsıldı!