Home
23 Temmuz 2025 ( 10 izlenme )
Reklamlar

"Makam odasına özel tuvalet yaptırdığı" haberini yapan iki gazeteci gözaltına alındı!


Rize'de gazeteci Gençağa Karafazlı ve gazeteci Şenol Öksüz, Rize İl Milli Eğitim Müdürü hakkında yaptıkları bir haber üzerine gözaltına alındı.


Çağdaş Gazeteciler Derneği, Rize'de gazeteci Gençağa Karafazlı ve gazeteci Şenol Öksüz'ün, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe hakkında yapınan bir haber nedeniyle gözaltına alındıklarını duyurdu.

ÇGD'den yapılan açıklamada, söz konusu haberin Akmeşe’nin makam odasını yenileyip kendisine özel tuvalet yaptırdığına ilişkin olduğu ifade edildi.

"KENDİSİNE ÖZEL TUVALET YAPTIRDIĞI..."

ÇGD tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Rize İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin makam odasını yenileyip kendisine özel tuvalet yaptırdığına dair haber nedeniyle Doğu Karadeniz Şube Başkanımız, gazeteci Gençağa Karafazlı ve gazeteci Şenol Öksüz gözaltına alınarak ifadeye götürülmüşlerdir.

Kamu çıkarı ve halkın haber alma hakkı için çalışan gazetecilerden değil kamu kaynaklarını pervasızca kullananlardan hesap sorulmalıdır. İki meslektaşımız bir an önce serbest bırakılmalıdır."

dg.jpg

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Almanya'da gündem AKP ile bağı olan UID: "Erdoğan'ın ajanı" dediler Taciz, darp ve tehditle gündeme gelen börekçi mühürlendi! Pendik'teki skandal olayda kavganın başlama anlarına ait görüntüler ortaya çıktı Mansur Yavaş'tan AKP'lilere asfalt ayarı! Türkiye’nin dev şirketlerinin kârı yüzde 14 eridi!