Türkiye’de 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik geri sayım devam ederken, adaylar da saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
MHP’li Cengiz Ergün yönetimindeki Manisa Büyükşehir Belediyesi için yarışan CHP adayı Ferdi Zeyrek’in afişlerine, kimliği henüz tespit edilmeyen kişi veya kişiler tarafından saldırı gerçekleştirildi.
Gece saatlerinde yapıldığı öne sürülen provokasyonda, 10’dan CHP afişinin tahrip edildiği öğrenildi.
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Korkuyorlar, korksunlar da… Kavgada, mücadelede bile yiğit olmak lazım bükemediğin eli öpmek lazım. Önce Manisa’da trol hesaplar açarak sosyal medyadan zavallıca saldırıyorlar, yetmiyor gece mesaisi yaptırarak raketlerimizi toplayıp pankartlarımızı yırtarak acizliklerini ve zayıflıklarını tekrar tekrar ortaya koyuyorlar. Ne yaparsanız boşuna, gümbür gümbür Ferdi Zeyrek geliyor”
Tele1
Rehabilitasyon merkezi inşa edilecekti, koyun otlatma yeri oldu!
Bursaspor, daha önce ismi 'Timsah Arena' olarak değiştirdiği stadyumunun adını yeniden 'Bursa Atatürk Stadyumu' yaptı
CHP’li vekilden çarpıcı iddia! "Kiralanan uçaklar ek ücret için ihbarı alır almaz uçmuyor"
Son dakika! Hazırlıkta bulunan 4 terörist etkisiz hale getirildi
Petrol fiyatlarında büyük artış: Akaryakıt ve ulaşım zamlarına hazırlıklı olun!
Tarikat korkusu kenti sardı: İsmailağa'nın kaçak yurdunu yıkmaya kimse yanaşmadı
Sığınmacı severleri derin derin düşündürecek anket
'32 saatlik görüntü var' dedi, Manavgat kurgusunu anlattı! CHP lideri Özgür Özel on binlere seslendi
AKP'li Mehmet Özhaseki'den bir skandal yorum daha! "T.C. ibaresi bölücülük alametidir"
Davutoğlucu yazardan Erdoğan’a çok sert eleştiri: Kapa çeneni!