Manisa’yı kazanan CHP’li Ferdi Zeyrek seçim öncesi bir dokunup bin ah işitmiş: "AK Partiliyim ama bizi bu adamdan kurtar. Kan kustuk, yeter artık. Sola hiç oy atmadım sana atacağım"

27 izlenme 02 Nisan 2024
Reklamlar

CHP’li Ferdi Zeyrek, Manisa’da MHP’li rakibi Cengiz Ergün’e fark atarak seçimi kazandı. Sandıktaki sonuçların ardından Zeyrek’in seçim öncesinde vatandaşlarla kurduğu diyaloglar sosyal medyada gündem oldu.



Manisa’nın CHP’li adayı Ferdi Zeyrek, kesinleşmemiş sonuçlara göre MHP’li mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e fark atarak, seçimin kazananı oldu.

Zeyrek, kentteki oyların yüzde 57.2’sini alırken, bir önceki seçimin galibi Ergün ise yüzde 29.8’de kaldı.

CHP, Genel Başkan Özgür Özel’in memleketinde uzun bir aradan sonra zaferi göğüslerken, Zeyrek’in seçim öncesinde yaptığı esnaf ziyaretlerinin videosu gündem oldu.

Videoda, MHP’li Ergün’e serzenişte bulunan yurttaşların CHP’li olmamalarına rağmen Zeyrek’i destekleyeceklerini söylediği görüldü.

Sandıktan çıkan sonuçların ardından Zeyrek’in seçim öncesindeki videosuna, “Zaferin geleceği belliymiş”, “Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir”, “İnsanlar bıkmış” gibi yorumlar yapıldı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan imzaladı: Çoğu Ege ve Akdeniz sahilerindeki en gözde arazi ve tesislere özelleştirme kararı! Aydın'da 4 yaşındaki küçük çocuğa akrabasından cinsel istismar! Euro ile maaş alan gurbetçinin keyfi yerinde 'Allah bu iktidarı başınızdan eksik etmesin. Alacağım daha çok daire var' Geçersiz oylar neden fazla çıktı? İlhan Cihaner açıkladı