Çukurova Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayda, L.K. corona virüsü şüphesiyle acil servise getirildi. L.K. yapılan test sonucu beklenirken gözlem odasına alındı. Ancak kısa süre sonra acil servis kapısına çıktı.
Uyarıları dinlemeyen L.K. görevlilerle tartışmaya başladı. Tartışmada iki güvenlik görevlisini darp edip “Bende varsa herkese bulaşsın” diye özel güvenlik görevlilerinin üzerine öksüren şahıs, polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
“HERKESE BULAŞSIN”
Darp raporu alan iki güvenlik görevlisi, şahıstan şikayetçi oldu. Güvenlik görevlilerinden Cüneyt Eşli, “Şahsı içerisi geçmesi için uyardığımda, ‘Ben içeri geçiyorsam siz de içeri geçin. Bende varsa herkese bulaşsın’ dedi. Yüzümü ve elimiz çizdi.” açıklamasında bulundu.
Gözetim altında tutulan L.K., test sonucunun çıkmasının ardından Fatih Polis Merkezine götürülecek.
Geçtiğimiz günlerde de damlacık yoluyla bulaşan virüsü öksürerek başkasına geçirmeye çalışan pek çok kişi haberlere konu olmuştu. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/manyagabakbendevarsaherkesebulassin5749888/
Elon Musk, Twitter'daki mesaj sayısı sınırlamasını 280'den 4000'e çıkarmak için sinyal verdi.28 izlenme
Alevi yurttaşlar hedef mi alındı? Teşkilat dizisindeki karakterin adı Meclis gündemine taşındı38 izlenme
Deniz Kuvvetleri 8 aydır gemide karantinada!58 izlenme
Diyarbakır’da '4 aylık geçici temizlik işine' 25 bin başvuru yapıldı!43 izlenme
İBB Başkan Vekili belli oldu16 izlenme
3. Havalimanı işçilerine destek eyleminde 5 gözaltı!129 izlenme
İkinci Yenidoğan skandalı: Doğuştan engelli sandılar, meğer darbedilmiş! Aile yıllar sonra öğrendi11 izlenme
Tarla ile market arasında fiyat farkı uçtu18 izlenme