2018 yılında Kadıköy’deki Göztepe Kampüsü’ne taşınan Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi için bir kez daha taşınma kararı alındı. Fakültenin Maltepe’deki Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ne taşınacağını mail yoluyla haber alan öğrenciler ise duruma tepkili.
Sosyal medyada öğrencilerin kullandığı Marmara’nın Sesi #GöztepeBoyunEğmiyor adlı hesaptan yapılan açıklamada “Marmara Üniversitesi rektörlüğü, 3 Hafta önce gelen bir email ile rant ve talan uğruna, öğrencilerden hiçbir şekilde görüş alınmadan Göztepe Kampüsünü şehir merkezine çok uzak olan “Recep Tayyip Erdoğan” külliyesine taşınacağını haber verdi” ifadelerine yer verildi.
Ayrıca öğrenciler, “Sermaye çıkarlarını öğrenci çıkarlarının üstünde gören zihniyeti kabul etmiyoruz.” ifadelerini kullanarak karara karşı olduklarını dile getirdiler.

Kaynak: TELE1
Ahmet Özer'e bir tutuklama talebi daha22 izlenme
Dünyaca ünlü ajanstan Türkiye analizi: Ucuz TL ve yasaksız seyahat Arapları Türkiye’ye çekiyor86 izlenme
5 aydır maaş alamayan otomobil işçileri grevde! Yaşadıkları “pes” dedirtti: "Tuvalete giderken izin alıyorum amirden"14 izlenme
Adana'da, deprem sırasında hastanedeki panik kamerada71 izlenme
Kocaeli’de İmamoğlu protestolarında tutuklanan 6 kişi tahliye edildi21 izlenme
Maltepe mitingi manşetlerde: 2.2 milyon kişinin bir araya gelişini dünya basını böyle gördü61 izlenme
Emine Erdoğan'ın 'mango' önerisine CHP'den ilk tepki! "60 yaşındayım. Mango nasıl bir yiyecektir? Nasıl yenilir?"72 izlenme
Çalışan ve emekliler dikkat! Hemen e-Devlet'i kontrol edin, emekliliğiniz ömür boyu iptal olabilir17 izlenme