
Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği akşam yemeğinde milletvekili adayları ve partililerle bir araya gelen Aycan, burada yaptığı açıklamada, “Meclis’te ne dersek o olacak, Erdoğan’ı biz kurtardık. Elbette 49 vekil bizim beklediğimizden azdır. Ama bugünkü 49 vekil, bütün değerlerin üstündedir, büyük bir mücadelenin eseridir ve Meclis aritmetiğinde MHP’yi kilit konumuna getirmiştir. Bundan sonra Meclis’te siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. MHP’nin genel başkanı hem Erdoğan’ı, hem Adalet ve Kalkınma Partisi’ni hem Meclis’i hem de devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin” demişti.
Dün akşam Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği akşam yemeğinde milletvekili adayları ve partililerle bir araya gelen Aycan, burada yaptığı açıklamada, ‘Meclis’te ne dersek o olacak, Erdoğan’ı biz kurtardık’ demişti.
MHP'den Mansur Yavaş'a bir tehdit daha! 'Artık rahat durmalı! Bizden söylemesi...'38 izlenme
Türkiye Covid-19 verilerinde Avrupa'da birinci sıraya yükseldi: İstifa çağrısı geldi!55 izlenme
Erdoğan kaybederse 711 yönetici gidecek34 izlenme
Rusya’ya ihraç edilen tonlarca narenciye geri dönüyor!181 izlenme
Özel: "Belediyeler Birliği Başkanlığı'nı İmamoğlu'na teklif ettik"22 izlenme
Tren raylarını çaldılar! Değeri 250 bin lira31 izlenme
Can Ataklı Erdoğan’ın bir ameliyata hazırlandığını ve ameliyattan sonra devam edip etmeyeceğine karar vereceğini iddia etti, Saray'dan açıklama geldi58 izlenme
AKP’li kadın vicdansızca bunları söyledi! 'Kiralar yüksekse Afrika’ya gitsinler. İnsanların açık giyinmesi beni çok ilgilendiriyor. Benim kocamı, oğlumu tahrik ediyor'31 izlenme