TBMM'de bütçe görüşmeleri sürerken AKP'li milletvekillerinin Meclis bahçesinde mangal partisi organizasyonu yapması vatandaşların da tepkilerine neden oldu.
"DUDAĞIMIN KANINI EMDİM, ONLAR MANGAL YAPTI"
Sokak Kedisi isimli Youtube kanalı vatandaşlara "En son ne zaman mangal partisi yaptınız?" diye sordu. Bir emekli şunları söyledi:
"Cebimde ne zaman para varsa yaparım. Yoksa yapamam. Türkiye'nin halini biliyorsunuz bir emekli olarak. Muhteşem, muhteşem. Bizimle dalga geçmek, başka bir şey değil. İçim kan ağladı. Ben dudağımın kanını emdim. Onlar orada mangal yaptı. Allah'tan reva mı? Tepki göstersen ne yazacak? 'Haydi gel içeriye', üzgünüm."
Odatv.com
Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme: 6 kişi daha kusurlu bulundu
Mehmet Metiner'den bir FETÖ itirafı daha! "Destek verdik"
Sefalette en yüksek noktaya çıktık!
Utanç günü 2 Temmuz 1993... #unutMADIMAKlımda
660 milyon yetmedi, TOKİ 3. kez ihaleye çıkıyor!
Katar olayına bir de böyle bakın ! Trump 'Borcumuzu körfez ülkelerine ödeteceğiz !'
AKP’li Bahçelievler Belediyesi’nde kıyım! İşçiler, kovulduklarını o mesajla öğrendi
Okullarda tartışma yaratan ÇEDES uygulamalarına her geçen gün yeni bir skandal ekleniyor: Nereye gidiyoruz?
Yardım kolisi aldı, başına gelmeyen kalmadı
CHP Kurultayındaki iddialar çürütüldü: Fezlekede ‘Herhangi bir usulsüzlük bulunamadı’
Erk Acarer açıkladı: "Sedat Peker'in basın danışması olarak bilinen Emre Olur'un iddianamesi hazırlandı"
İstanbul'da Afgan kaçak dehşeti! Telefonunu satın almayan esnafı 8 yerinden bıçakladı!
Bunu da gördük! Market alışverişine kota geldi!
Salihli Çapaklı köyünde kurulmak istenen Biyogaz Enerji Santrali'ne hayır diyen köylülere jandarmadan acımasız müdahale!