Medeni Kanun'u hedef alınca görevden alınan GATA başhekim yardımcısının yeni videosu ortaya çıktı!

63 izlenme 05 Ekim 2020
Reklamlar

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten ve medeni kanunu hedef alan Dr. Ali Edizer'in yeni videosu ortaya çıktı.

Ali Edizer'in, "Esra Erol'a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir. Sorsan "kadına özgürlük ve uygarlık" kazandırıldı. Resmiyete tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği. Kuvveden fiile batı ahlâksızlığı..." sözleri tepkileri üzerine çekmişti.

"OSMANLI HANEDANI EVLADINA YAKIŞIYOR MU?"

Giydiği entarisiyle kameranın karşısına geçen Edizer, bu sefer pantolon giyilmesini eleştirerek "Ya kel Mahmud, ya padişah ikinci Mahmud bizi düdük gibi pantolona mahkum ettin, bir osmanlı hanedanı evladına yakışıyor mu? Şunun rahatlığını ferahlığını ancak evimizde gizli saklı bulabiliyoruz ya" ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedef Kabaş: "Bu hukuksuzluğu kimse savunamaz" 1 Milyonu Aşkın Oy Kullanıldı Muharrem İnce Hala Pazarlık Peşinde İlaç fiyatlarına zam geliyor! Yarından itibaren uygulanacak Duyunca ne yapacağını bilemedi: MHP'li Semih Yalçın'ın başını öne eğdiren sözler!