Şanlıurfa’da Menzil Cemaati’ne bağlı kaçak Kuran kursunda ‘okuyan’ 12 yaşındaki Abdulbaki Dakak isimli çocuğun şüpheli şekilde yaşamını yitirmesi tartışılmaya devam ederken cemaat birçok paylaşıma erişim engeli kararı aldırdı.
MENZİL’DEN ERİŞİM ENGELİ TALEBİ
Menzil Cemaati’ne ait olduğu bilinen Semerkand Vakfı’nın avukatı Hakan Yavuz, İstanbul Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurarak, 12 yaşındaki Abdulbaki Dakak’ın şüpheli ölümü ile ilgili Twitter’da yapılan paylaşımlara erişimin engeli talep etti.
MAHKEME 20 HAZİRAN’DA 39 PAYLAŞIMA YASAK GETİRDİ
Mahkeme, 20 Haziran tarihinde toplam 39 paylaşıma için 5651 Sayılı Yasanın 9. Maddesi uyarınca erişimin engellenmesi getirilmesine ve bu kararın Erişim Sağlayıcıları Birliğine gönderilmesine karar verdi.
Erişim engeline getirilin paylaşımlar arasında çok sayıda gazetenin haber sitesinin, siyasi partinin, milletvekilinin ve gazetecilerin paylaşımları da yer alıyor.
Yeniçağ
Sahte diploma skandalı göz göre göre büyümüş! CHP'li Güzelmansur Meclis'i uyarmıştı25 izlenme
'En beğenilen tarihsel kişilik' anketinde Atatürk açık ara birinci41 izlenme
KPSS'de zirve, atamada hüsran! Türkiye 78.’si olan öğretmen açıkta kaldı41 izlenme
AKP'den istifa edip CHP'ye katıldılar! Rozetlerini Kemal Kılıçdaroğlu taktı55 izlenme
CHP’li Deniz Yavuzyılmaz resmi belge paylaştı: "AKP döneminde İBB'ye ait aracı ‘Cumhurbaşkanlığı aile fertleri’ kullanmış!"18 izlenme
Savcılığın 'diploma' oyunu ifşa oldu! Dosyadaki diğer 27 kişi için ayırma kararı42 izlenme
Belediye başkanı uyardı: Çok büyük tehlike çanları çalıyor!93 izlenme
Işıklı ve lazerli oyuncak silahla cin çıkarmaya çalıştı! Buna nasıl inanıyor insanlar?55 izlenme
AKP ve Başsavcılık 'intihar' demişt, 2 yıl sonra otopsi raporu ortaya çıktı: Yeldana Kaharman intihar etmemiş!
Emekli zammı için kapalı kapılar ardında alınan karar kulislerden sızdı
Fahrettin Altun’un boğazdaki inşaatına dair haberlere ‘terör’ soruşturması!
Vatandaş enkaz altındayken halı saha ihalesi!