Menzil’de işler karıştı: Muhammed Saki, kardeşlerini 400500 milyon TL’lik yolsuzlukla suçladı! “Teberrürle, milletten topladığı paralarla ya da benim paramla yaptı, ikisi de haramdır!”

50 izlenme 16 Ocak 2025
Reklamlar

Menzil’de miras kavgasına tutuşan kardeşler arasında işler tam anlamıyla karıştı.

Muhammed Saki’nin yeni videosu servis edilirken, kardeşlerini 400-500 milyon TL’lik yolsuzlukla suçladığı görüldü: “Teberrürle, milletten topladığı paralarla yaptı. Yok o paralarla yapmadıysa benim paramla yaptı, ikisi de haramdır. Ben bu yokluğu çekerken o 400-500 milyon para harcayacak hiç olur mu!”

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli'nin 180° dönüşünü en iyi anlatan video ! AKP'li Mehmet Metiner AKP içindeki kavganın fitilini ateşledi: "Erdoğan'ın yakın çevresini yenilgiden sorumlu tutuyor" AKP'nin kalesi olan kentte her 5 kişiden 1’i icralık! Pandemi gençleri işsizlikle vurdu