Mersin'de bir esnaf tarafından Erdoğan'a yazarkasa atıldı! 'Bu kasayı Erdoğan'a atıyorum! Her yer açlık, Her yer işsizlik, Her yer adaletsizlik…'

37 izlenme 23 Haziran 2022
Reklamlar
Mersin’de ekonomik kriz nedeniyle iş yapamayan esnaf,  Ecevit'e yazar kasa atılmasını hatırlatarak, "Bu kasayı Erdoğan'a atıyorum" diyerek sokağa kasasını attı.


Mersin’de bir zamanlar AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayranı olan bir esnaf, ekonomik krize dikkat çekmek için dükkanına 2 adet pankart asmak istedi.

Polisin pankart asmasına izin vermediği esnaf bozuk para dolu plastik kasasını sokağa attı.

"BU KASAYI ERDOĞANA ATIYORUM"

Dönemin Başbakan'ı Bülent Ecevit'e yazar kasa atılmasını hatırlatan esnaf, "Bu kasayı Erdoğan'a atıyorum" dedi.

"GÖRMEYENLER GÖRSÜN"

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin paylaşım yapan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Her yer açlık, Her yer işsizlik, Her yer adaletsizlik…' yazılı pankartı iş yerine açmasına polis izin vermedi. 'Ekonominin kitabını yazanlar ekonominin e’sinden anlamıyor' diyerek kasasını sokağa attı! Görmeyenler görsün! Esnafın durumu bu!" diyerek yaşanan durumu özetledi.

KRT

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Deprem Bağış Transferlerinden Ücret Talep Edilmeyecek Siyasi partilerin son 7 yıllık oy oranları açıklandı: AKP'de büyük erime Metrobüste başörtülü teyzeden Atatürk düşmanına ders ! Vatandaşın isyanı: "Erdoğan'dan bıktım. Açım. 5 liram var cebimde, kuru ekmek gelmiyor o paraya. 21. yüzyılda açlıktan ölüyoruz. Asgari ücret kiraya yetmiyor"